Şimdi Ara

MASAÜSTÜNÜ GÖSTER SİMGESİ KAYBOLDU !! ** ÇÖZÜLDÜ**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
19.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızlı başlatın içinde bulunan masaüstünü göster simgesi kayboldu nasıl bulabilirim ?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FANATİK_25 -- 16 Kasım 2007; 15:46:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Masaüstünü Göster Simgesi Kayıp mı? İşte Çözümü!

Bazı Windows kullanıcıları, görev çubuğunda yer alan "Masaüstünü Göster" simgesinin kaybolduğunu fark edebilir. Bu simge, açık pencereleri küçültme ve masaüstüne hızlıca erişme imkanı sunar. Kaybolması, masaüstüne erişimi zorlaştırabilir. İşte bu sorunun birkaç olası çözümü:

• Görev Çubuğu Ayarlarını Kontrol Et: Görev çubuğuna sağ tıkla ve "Görev Çubuğu Ayarları"nı seç. "Görev Çubuğu Öğelerini Ayarla" bölümünde "Masaüstünü Göster" simgesinin etkinleştirildiğinden emin ol.

• Kayıt Defterini Düzenle: "Çalıştır" penceresini aç (Windows tuşu + R) ve "regedit" yaz. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nde, aşağıdaki anahtara git: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced "TaskbarSizeMove" adlı DWORD değerini çift tıkla ve "Değer verisi" alanına "0" gir.

• Dosya Gezgini'ni Yeniden Başlat: Görev Yöneticisi'ni aç (Ctrl + Shift + Esc). "İşlemler" sekmesinde "Windows Gezgini" işlemini bul. İşleme sağ tıkla ve "Yeniden Başlat"ı seç.

• Yeni Bir Kullanıcı Hesabı Oluştur: Mevcut kullanıcı hesabın bozulmuş olabilir. Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturarak sorunun çözülüp çözülmediğini kontrol et.

Yukarıdaki çözümler "Masaüstünü Göster" simgesinin geri kazanılmasına yardımcı olacaktır. Simge hala görünmüyorsa, daha fazla yardım için Microsoft'un destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Open Notepad and enter the following text:

[Shell]
    Command=2
    IconFile=explorer.exe,3
    [Taskbar]
    Command=ToggleDesktop

Save the new file as Show Desktop.scf then drag and drop the icon on the Quick Launch bar or whatever location you want the shortcut to appear.

kardeşim ingilizcen yoksa türkçe de anlatabilirim istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinaliada85 -- 16 Kasım 2007; 9:36:43 >
  • ben yine de yazayım türkçesini kardeşim.
    Notepad i açıyosun sonra şunları oraya yaziosn

[Shell]
    Command=2
    IconFile=explorer.exe,3
    [Taskbar]
    Command=ToggleDesktop

sonra bu dosyayı Show Desktop.scf ve bunu al quick launch bar a indir koy bi sorun olursa yaz yine yardımcı olmaya çalışırız.
  • dostum /internet explorer altında quick launch dosyası yok bi problem var sanırım
    arkadaşaın pc den baktım quick launch içinde gösteriyodu ama benim pc de o klasör yok
  • kardeşim peki aşaada start ın olduu bar a sağ click yapıp toolbar a bakınca orada quick launch yok mu
    öle bi şey olme ihtimali yok bi oraya bakarmısın
    açık diildir quick launch seçeneğin.
  • gizli dosyaları göster deyip tarattırdım quick launch diye bi klasör yok,

başlatta da çıkmıyo! var bişi ama ????

• Başlat / Çalıştır Bunu yapıştır regsvr32 /n /i:U shell32

bu işini görmezse kinaliada85 arkadaşımın dediğinin resimli anlatımı aşağıdaki linkte

http://www.forumilk.com/masaustunu-goster-kisayolu-mu-kayboldu-gelin-yeniden-olusturalim-t17141.html?s=caa556ae0a5f490999a076f61491aac2&t=17141

kolay gelsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • C:\Documents and Settings\oturum adı \Application Data\Microsoft\Internet Explorer\Quick Launch

buradan bulabilirsin
  • Arkadaşlar teşekkür ederim ilginize sorunu çözdüm

Başlat / Çalıştır Bunu yapıştır regsvr32 /n /i:U shell32

işimi gördü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andac_bagtir

Başlat / Çalıştır Bunu yapıştır regsvr32 /n /i:U shell32

bu işini görmezse kinaliada85 arkadaşımın dediğinin resimli anlatımı aşağıdaki linkte

http://www.forumilk.com/masaustunu-goster-kisayolu-mu-kayboldu-gelin-yeniden-olusturalim-t17141.html?s=caa556ae0a5f490999a076f61491aac2&t=17141

kolay gelsin

eski konu ama işimi gördü teşekür ediyorum dostum varol

• uzun zamandır girmiyordum bende işten güçten. ricalar bizden kardeşim :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.