Şimdi Ara

Masaüstüne geldiğimde ekrana bir şeyler oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Bilgisayarımda masaüstü ekranına geldiğimde videoda göreceğiniz üzere bir şeyler oluyor. Patlayacağından korkuyorum. Sorun ve çözümü hakkında fikri olan yardımsever arkadaşlar var mı?
    https://www.youtube.com/watch?v=tlKTs9vpkVU&feature=youtu.be



  • Laptop olduğunu sonradan fark ettim. Görüntü çıkışı ile ekran arasındaki iletimi yapan kabloda ezilme var. Genel laptop arızası. Düşme, çarpma, sert açma, kapamadan dolayı olmuş olabilir. Garantisi varsa da dahil olacağını sanmam. Güvenilir bir laptop tamircisine vereceksiniz, tamir edilecek.


    Masaüstü Bilgisayar için yazdığım;

    En basitinden ekran kartı ile monitör arasındaki kabloda ezilme bükülme kısacası temassızlık var mı diye kontrol edin. Daha sonrasına aynı kablonun iki soket girişini de kontrol edin. Gerekirse ekstra bir kablo ile deneyin. Yine olmazsa monitörde farklı giriş varsa onu deneyin. VGA, DVI, HDMI, DP hangi girişi kullanıyorsanız diğer girişleri uygun kablolar ile deneyin. Yine olmazsa farklı bir monitörü takip deneyin. Sorun devam ederse gpu çıkışında etmezse monitörde sıkıntı vardır. Bunları deneyin sonra devamına bakarız. İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JrGrendel -- 6 Haziran 2020; 5:38:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.