Şimdi Ara

Masaüstüne attığım kısayolun uzantısı değişiyor Yardımmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Masaüstüne attığım dosyanın uzantısı (lnk) oluyor 3 gün şehir dışına çıktım babam 3 günde pcyi mahvetmiş yardım edin lütfen

• zaten kısayolların uzantıları lnk olur...bunda ne sorun var ben anlamadım :)
    babanız bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneği kutucuğunun başındaki tiki kaldırmış olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 11 Kasım 2011; 10:50:51 >
  • babam'dan sonra böyle oldu birader chromeye tıklıyom mediaplayer çıkıyo mw2 yi açıyom mediaplayer çıkıyo kısayolların bulunduğu dizine gidiyorum bidaha kısayol atıyorum masaüstüne aynısı oluyor çözümünü biliyormusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: iceboy02

babam'dan sonra böyle oldu birader chromeye tıklıyom mediaplayer çıkıyo mw2 yi açıyom mediaplayer çıkıyo kısayolların bulunduğu dizine gidiyorum bidaha kısayol atıyorum masaüstüne aynısı oluyor çözümünü biliyormusun?

böyle de canımı ye.
    işletim sistemi windows7 mi?
  • evet
  • http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/181115d1319747032-default-file-type-associations-restore-all_default_file_extentions.zip
    bunu indir..rardan çıkart
    içinde EXE ile biten dosyayı çift tıkla çalıştır..
    pcyi baştan başlat bir dene bakalım.

ya da bunu yapmadan önce SİSTEM GERİ YÜKLEME yapmayı deneyebilirsin.
  • deniyecem kardeş sağolasın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım denedim dediğini olmadı kapatıp açtım pc yi olmadı sistem geri yüklicem sadece bugünün geri yüklemesi var ne yapcağımı bilemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/181115d1319747032-default-file-type-associations-restore-all_default_file_extentions.zip
    bunu indir..rardan çıkart
    içinde EXE ile biten dosyayı çift tıkla çalıştır..
    pcyi baştan başlat bir dene bakalım.

ya da bunu yapmadan önce SİSTEM GERİ YÜKLEME yapmayı deneyebilirsin.

Bu program ile

Daha önce yanlışklıkla sürekli x (mesela notepad) programla aç dediğimiz eklentileri görünmeyen dosyaları eski haline getirebilir miyiz. Ya da başka bir yöntem var mı?

edit: .mq4 uzantılı bir dosyayı notepad ile açtım: tiki kaldırmayı unuttum ve o tür dosyalar hep notepad dosyası olarak görünüyor, ben uzantıları ile görünmesini istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 11 Kasım 2011; 14:25:32 >

• bu hata daha önce şöyşe aşılmış

1. Denetim masası > Kullanıcı hesapları > Yeni kullanıcı hesabı açın ve bu hesabı yönetici olarak belirleyin sistemi yeniden başlatın ve oluşturduğunuz yönetici hesabı ile giriş yapın
    Tekrar Denetim masası > Program ve özellikler > Windows özelliklerini aç veya kapat burda çıkan listeden Medya özellikleri (Windows media center) İşaretini kaldırıp tamam diyoruz ve sistemi yeniden başlatıyoruz.
    Sistem açıldığında eski hesabımızla giriş yapıyoruz ve oluşturduğumuz hesabı siliyoruz.

2.http://forum.donanimhaber.com/m_34066791/tm.htm bu xp ye yönelik olanı ama bildiğim kadarıyla çekirdekleri aynı.

• pckopat kardeş sağolasın allah razı olsun konu kilit teşekkür ederim :)
  • rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.