Şimdi Ara

masaüstündeki ve windowstaki bir simgeyi hareket ettiremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
14.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstündeki hiçbir simgeyi dosyayı vs. şeyi mousela tutup bi yerden bi yere taşıyamıyorum. anca kes yapıştır diyince oluyo. windowsa geri yükleme yaptım olmadı üstüne format attım gene olmadı. bilgisayarcı bi tanıdığıma sordum sağ tuşa tıkla simgeleri yerleştirden otomatik düzenledeki işareti kaldır dedi ama zaten orda işaret yok işaret koyuyom gene aynı. böle bişey görmedim.lütfen yardımcı olun
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sen hangi simgeleri taşımak istiyorsun.

Bunlar "Bilgisayarım, Belgelerim, Geri Dönüşüm Kutusu" filan olmasın
  • Selamlar

Sag tıkla ama masaüstü simgelerini kilitle özelliğini kaldır
     masaüstündeki ve windowstaki bir simgeyi hareket ettiremiyorum

Edit: Bu şekilde olursa hareket ettirebilirsin hizalayı kaldırırsan aralarında belirli aralık olmadan hizalarsın

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 19 Temmuz 2006; 18:27:23 >
  • abi gösterdiğin gibi zaten o ikisinde işaret var sadece ama olmuyo işte.kafayı yicem ya. bilgisayarım,geri dön. falan değil kardeşim normal simgeler.
  • kardeş başka yolu yokki zahten ondan sonra istediğin gibi taşıyabiliyorsun otomatik düzenleyi iptal edince bütün işaretleri kaldırıp denesen nasıl olur acaba dene yane bakarsın olur ama çok ilginç bir sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_HeLL

kardeş başka yolu yokki zahten ondan sonra istediğin gibi taşıyabiliyorsun otomatik düzenleyi iptal edince bütün işaretleri kaldırıp denesen nasıl olur acaba dene yane bakarsın olur ama çok ilginç bir sorun

abi yaptım ölede olmuyo. mantıklı da değil neden böle yapıyo çözemedim. virüste tarattık yok. pc'ye giresim kalmadı ya herşeyi sorun
  • Abi sen en iyisi yeni bir pc al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanslm1

Abi sen en iyisi yeni bir pc al

hortlatmışsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 7 yıllık konuları nerden buluosunuz anlamıyorum. Ancak google da arama yaparak çıkartırsın sen de google a masaüstündeki simgeler taşınamıyor deyip cevap yazmaya mı geldin ne yaptın :)
  • Kardeş virüs kapmış olabilirsin bi tarat istersen yada bu tür sorunlarla alkalı bi program var Advanced System Care 6 diye bunla bu tür sorunları çözebilirsin
    Benim şahsen çok işime yaradı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utkanslm1

Kardeş virüs kapmış olabilirsin bi tarat istersen yada bu tür sorunlarla alkalı bi program var Advanced System Care 6 diye bunla bu tür sorunları çözebilirsin
    Benim şahsen çok işime yaradı.

Ahahaha hala cevap yazıyor yha kardeş bi cevap yazmadan yazılanları oku istersen.

• Virüs bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Virüs bence

Ya yapmayin boyle ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorun bende de var ve masaüstüne hiçbişey atamıyorum simgelerin yerini bile değiştiremiyorum ne gıcık bir sorundur bu arkadaş ya

hortlattım kusura bakmayın beyler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.