Şimdi Ara

masaüstündeki kısayolları silemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. çalıştığım şirketin bilgisayarında masaüstünde kısayollar var silmek istediğimde silinemedi disk yazmaya karşı kotumalı hatası alıyorum. bu gereksiz kısayolları nasıl silebilirim. vlc player gom player nero smart gibi işime yaramayan programların kısayollarını silmek istiyorum. programı kaldırmadan nasıl silebilirim. dediğim gibi simgeleri çöp kutusuna götürdüğümde diskin dolu veya yazmaya karşı korumalı olmadığından emin olun uyarısı alıyorum silinmiyor. programlar da arka planda çalışmıyor. sorun nedir sizce.

Aşağıdaki adresten dileğine göre 12.04 ya da 13.04 sürümünü (Ubuntu'nun çıkan en son sürümü şimdilik budur) rindirip bir cd / dvd yazma programıyla dvdye aktarman gerekiyor. İnecek dosyanın uzantısı “iso”’dur.
    http://www.ubuntu.com/download/desktop

İndiğinde rar dosyası gibi gözükebiir; fakat içersindeki dosyalar çıkarılmayacak cd / dvd yazdırma programına dosyayı yazdırma talimatını vermek yeterlidir.

Yazdırma işlemi bittikten sonra dvdyi dvd sürücüyü ağzı açık bırakarak”yeniden başlat” talimatını verelim. (Böylece bilgisayar kapandıktan sonra kendiliğinden tekrar açılma tetiğini alır almaz dvdyi içeriye çekecektir. Sistemi kurmayı mı yoksa denemeyi mi istediğimizi sorana dek hiçbirley yapmamıza gerek yok. Sistem açıldıktan sonra zaten o illet kısayolları bulup silebilirsiniz.

Ben pekçok yolu denediğim hâlde yok edemediğim inatçı bir kısayolu Ubuntu ile Windows masaüstüne ulaşarak silebilmiştim ancak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.