Şimdi Ara

Masaüstündeki bütün simgeler aynı oldu ne yapabilirim acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
42.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni alınan bir laptop var.Varsayılan program yanlışlıkla seçilmiş.Adobe reader seçilmiş bütün programlar adobeyle açılıyor(açılamıyor).Nasıl düzeltebiliriz (Windows 7).Laptop daha dün alındı Lenovo marka acil yardım

• aynı sorun bendede oldu cozum nedır?
  • Yan yatır
  • arkadaşım seni uzun zamandır takip ediyorum neden ahlaksızca mesajlar atıyorsun milleti rahatsız edip ağlatıyorsun buraya her yaştan insan geliyor psikolojilerini bozuyorsun
  • sistem geri yükleme yap.
  • sag tıkla birlikte ac de ve ordan asıl programını sec.
  • Aslında nasıl olduğunu bize de anlatsanız iyi olur. Çok güzel bir 1 Nisan şakası olur bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu şöyle çözebilirsin adobe readeri kaldır eski haline gelir yok adobeye ihtiyacım var dersen format ikisinden birini yapacaksın cevap yazan arkadaşlardan bazıları bilmediklerinden mi yoksa canları sıkıldığı için mi böyle saçma sapan yorumlar yapmış anlayamıyorum burada sorunlarımızı çözmek için yazıyoruz sizin maskaranız olmak için değil!
  • yanlış anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakuğod -- 25 Ekim 2010; 0:40:23 >
  • neyi yanlış anladınız acaba?
  • Programa sağ tıkla : Özellikler de : adobenin simgesi var Hemen yanında değiştir diyo ona tıkla istediğin programı Seç : t
  • Söylediğin doğru normalde olması lazım ama prog.filesteki program da adobe ile açılıyor bende de aynı sorun var adobeyi kaldırdım son çare format atarım belki.
  • arkadaşlar bende ama internet explorer oldu herşey onunla açılıo
  • Omaraga02 O kullanıcısına yanıt
    Tebeikler 6 yıllık hort.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.