Ubuntu, Linux Mint, Debian, openSUSE, Elementary OS, Zorin OS, Fedora hepsini denedim. Güzel özellikleri olan, oyun oynanılabilecek, Photoshop kullanılabilecek, AutoCAD kullanabilecek bir bilgisayarda Linux kullanmak tamamen aptallık. Komutları kullanmayı bırakalı 15 yıl oldu, Linux'da en ufak bir şey için Google'dan arayıp uçbirimi açmanız gerekiyor. Oyunlar desen bir 0 a.d var bir de Minecraft var, gerisi emülator kurmadan dll indirmeden çalışmıyor. Çalıştığında da tam performanslı çalışmıyor. Dizüstü bilgisayarımda 2013'den beri Linux Mint kullanıyordum, masaüstüme de Nisan ayında Linux Mint kurmuştum. Temmuz'un başında ekran kartını güncelledikten sonra masaüstü ortamı çöktü ve hiçbir şekilde dosyalarıma ulaşamadan Windows 7 kurabildim. Bundan sonra Windows'dan vazgeçemeyeceğim sanırım. Oyun var, uygulama var, kara ekran saçmalığı yok, çift tıklıyorsun videonu açıyorsun mis gibi. Sanki uzaya roket atıyoruz, araştırma sevmeyen insan Linux kullanamaz diyorlar bir de. Android muhteşem, lakin masaüstü bilgisayarda Ubuntu'ymuş Debian'mış hepsi saçmalıktan palavradan ibaret. Görev çubuğunu soldan aşağıya almak için "gsettings set com.canonical.unity.launcher launcher-position bottom" komutunu yazmamızı bekleyen aptal işletim sistemlerini kullanmayın. Mint bir nevi çözmeye çalışıyor ama Ubuntu tabanlı olduğu için o da dökülüyor. Linux masaüstünde sadece çöp bilgisayarları canlandırmak için kullanılır diye düşünüyorum, yıllarımı verdim oyun oynamadım yine de adam edemedim şu Linux'u kurun mis gibi Windows bakın keyfinize.
Linux işten mi attırdı seni kardeşim bu ne kindir.
Kod yazmak için gayet iyi ortam linux onun dışında bende kullanmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Gerçek dhli okumaz bunu
adam gelmiş oyun diyor. linuxla gerçekten işi olan birisinin oyun için linux yüklemeyeceğini hatta oyun oynayan oynasa bile hardcore gamer olmayan birisi olduğunu bilmen gerekirdi.
Okudum haklısın kardeş
Masaüstünde iş yapacak olan zaten Mac kullanır Windows ile kanser olmaz