Şimdi Ara

masaüstümü lap yop mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Masaüstü sistem güzel ama oyun oynamıcaksan loptop derim oyun için masaüstü sistemin baya hızlı
  • bence en iyisi Masaüstü Ama Eğer Ofis veya İş İçin Kullanacaksan Lap Top İyidir (oyun için lap top olmaz oynama zorluğu çekersin ve ileride ekran kartı gibi eşyalarını değiştirtemessin
  • laptop
  • Her ikisinide al maksat ... olsun
  • kesinlikle masaüstü.
    laptop öğretmen işi
    AMD rullaz.
    Cim bom forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 3 Mayıs 2005, 19:50:47 >
  • hıc dusunmeden masaustuuuuuuuuu
  • notebook mobil bir araçtır.eğer yanınızda gezdirecekseniz elbette notebook ama sürekli evde kullanacaksanız masüstü daha mantıklı.

ama derseniz benim çok param var arkadaş o zaman en iyisi notebook.az yer kaplıyor ya!
  • quote:

Orjinalden alıntı: hp640c

kesinlikle masaüstü.
    laptop züppe işi
    AMD rullaz.
    Cim bom forever

Hocam biraz agir gel ya bune zuppe falan

• sadece evde kullanıcaksan tabiki masaüstü. Bide LCD alırsın tepkime süresi iyi olanlardan süper olur.
  • masa üstü al dostum. Ev de kullanmak için notbook alınmaz rahat edemezsin. Herkes klawyesine çay yada cola dökmüştür. en azından yayıla yayıla bir film bile seyredemezsin. teknik özellikleri olarak masa üstünün herzaman daha üstün oldugunu herkes bilir zaten fiyatlar aynı oldugu sürece
  • quote:

Orjinalden alıntı: kane

quote:

kesinlikle masaüstü.
    laptop züppe işi
    AMD rullaz.
    Cim bom forever

Hocam biraz agir gel ya bune zuppe falan

ne celalleniyon hocam. şaka yaptık işareti de koyduk sonuna. diğerleri KESİNLİKLE şaka değildir. itiraz istemem

EDİT : dur yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için düzeltiyorum. bekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 3 Mayıs 2005, 19:52:44 >

• http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=730800

alın size masaüstünden daha iyibir laptop tek eksisi ekran kartı oda birçok oyunu kaldırıyor ama oyun meraklılarını tatmin etmez performansı dehşet çünkü şuan laptop bende yani ben satıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: wolf1907

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=730800

alın size masaüstünden daha iyibir laptop tek eksisi ekran kartı oda birçok oyunu kaldırıyor ama oyun meraklılarını tatmin etmez performansı dehşet çünkü şuan laptop bende yani ben satıyorum

yA hocam laptop'un en büyük -'si upgrade sorunu. bi dvd writer'a 400 dolar istiyor adamlar. ne ekran kartını değiştirebiliyorsun ne başka bi şeyini.
    bi tek ram ve HDD üzerinde oynama yapabiliyorsun. parça değiştirmek de bi dünya paraya mal oluyor.
    İYİ bir ev kullanıcısı için laptop almak tam bir çılgınlık. ama adam mobile yaşıyordur. Nil karaibrahimgil gibi dağlara tırmanıp oradan forumlara takılıyordur. o zaman alsın. sorun yok.

• quote:

quote:

yA hocam laptop'un en büyük -'si upgrade sorunu. bi dvd writer'a 400 dolar istiyor adamlar. ne ekran kartını değiştirebiliyorsun ne başka bi şeyini.
    bi tek ram ve HDD üzerinde oynama yapabiliyorsun. parça değiştirmek de bi dünya paraya mal oluyor.
    İYİ bir ev kullanıcısı için laptop almak tam bir çılgınlık. ama adam mobile yaşıyordur. Nil karaibrahimgil gibi dağlara tırmanıp oradan forumlara takılıyordur. o zaman alsın. sorun yok.

hocam benim verdiğim link teki laptop un hardisk i 60gb 7200 rpm dvd writer da 8 x +/- çift katmanda yazabiliyor uzun bir süre upgrade etmezsin

• quote:

quote:

quote:

hocam benim verdiğim link teki laptop un hardisk i 60gb 7200 rpm dvd writer da 8 x +/- çift katmanda yazabiliyor uzun bir süre upgrade etmezsin

laptop için 7200 rpm hakkaten çok iyi bir rakam. yalnız pili çabuk bitirir ve ısınma sorununa yol açar.
    ekran kartı da x300 pek de iyi bir kart değildir kendisi
    tabi laptop olarak süper bir laptop ona itirazım olmaz. yani verseler bedavaya hiç şüphen olmasın koşarak gider alırım yine de bu günler laptopların desktop'la aşık atacağı günler değil. ha gelecekte nükleer reaktörlü 450 Watt Psu'lu sli notebooklar çıkar o zaman her şey değişir

• bu laptop un sadece ekrankartı masa üstülerle yarışamaz yani oyun performans biz amd 2500 le kapıştırdık video convert te benim bu laptop 62 saniye sonvert ederken amd li masa üstü 40 saniyesini yapmıştı
  • yaa lop tap biraz zengin işi ve birazda göstermelik ...Masaüstü pc den şaşmam

not: eğer iş içinse tabi ki lap top
  • oyuna meraklıysan oyun oynıyacağım diyorsan laptop alma tamam oyunları açıyor ama masaüstü gibi zevk alamıyorsun fazla oyun oynamıyorsan laptobu almanı tercih ederim en güzeli en azından yanında taşıyorsun:)
  • masaüstü al derim oyun için,oyun oynamıyorsan laptop yeterli olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.