Şimdi Ara

Masaüstümü alsam, laptop mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • paneldeki laptopa sahibim, yeni pc almak istiyorum masaüstümü alsam laptop mu kararsız kaldım, pcyi oyun oynamak için alıcam, masaüstü düşünüyorum ama laptop kötü napsam kafam karıştı.. laptopun parçalarını değiştirme şansımız yok, masaüstünde parçaları yenileyebiliyorsunuz

şaşırdım, siz hangisini alırdınız bütçe 1500 tl

• 1500 ise desktop 2000+ ise laptop...
  • Bu soruyu kendisine sorabilen herkes masaüstü almalı. Bence.
  • Bütçe en fazla 1500 tl
  • masaaltı al, çok güzel ben kullanıyorum..
  • Masaüstü tabikide , gereğinde parça değiştirmen lazm , oyun için ise.Bırak 1500 ü 2000 i direk desktop

edit : Laptop al masanın üstüne koy , kimseye ayıp olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erich Kartmann -- 5 Eylül 2010; 2:38:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi Laptop'u Almalıyım
    geçen ay açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun için alıyorsan ve masaüstü cihaz kullanmak sorun olmayacaksa kesinlikle masaüstü al. Ne olursa olsun masaüstüler laptoplara göre daha stabiller, daha hızlılar, daha çabuk sağuyorlar. Oyun için birebir.
  • Masaüstünün rahatlığı hiçbir zaman laptopla alınamaz.Kocca rahat klavye eşşek kadar mouse ortalama 22" lcd.Herşey kurulu kaldır sök tak yok otur aç işini gör kapat kalk rahatlık vessellem.

Not:Aynı zamanda bir netbook kullanıcısı olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy eXpert

masaaltı al, çok güzel ben kullanıyorum..

• oyun oynayacaksan kesinlikle masaüstü
  • Şuan 1500TL ye vereceğin masaüstü PC si ile 5500TL vereceğin notebook PC si arasında performans bakımından fark yok.
  • ya kardes bu bide senın yasam tarzına gore degısır.
    ama sorun olmaz dıyorsan 1500 lıraya alıcagn laptoptan hayır gelmesı pek olanaksız.
    ben sana 1500 e dırek toplıyım ıstıosan masaustunu ? monıtoru ıcınde ?
    dha gecen aldırdım bı komsuya...
  • Masaüstü al 1500 tl ye amd işlemcili ekran kartını sağlam alırsan seni idare eder 3 sene falan
  • paraya bak herkeste en az 1500 tl var ekonomik kriz falan yok memlekette tayyip doğru diyordu afferim tayyibe helal be memleket çok iyi hale geldiki elemanda 1500 tl para var bakın millet zengin
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

paraya bak herkeste en az 1500 tl var ekonomik kriz falan yok memlekette tayyip doğru diyordu afferim tayyibe helal be memleket çok iyi hale geldiki elemanda 1500 tl para var bakın millet zengin

bende 1 000 000 var ama eski parayla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bérat

paneldeki laptopa sahibim, yeni pc almak istiyorum masaüstümü alsam laptop mu kararsız kaldım, pcyi oyun oynamak için alıcam, masaüstü düşünüyorum ama laptop kötü napsam kafam karıştı.. laptopun parçalarını değiştirme şansımız yok, masaüstünde parçaları yenileyebiliyorsunuz

şaşırdım, siz hangisini alırdınız bütçe 1500 tl

burda kilit kelimeyi söylemişsin
    masaüstü

• eğer seyyarsan i5 veya i3 işlemcili bir laptop al samsung r58 iyidir amma yok oyuna abanacam ben diyosan masaüstü
  • sistem tavsiyesi için çok yanlış yerdesin :) ama kullanma göre karar vermelisin
    yani seyyar kullancaksan tbiyki notbook ancak kullanım rahatlığı ve konfor arıyorsan masaüstü değişilmez tbyki
  • ben asus n61ja aldım oyunda oynuyorum rahatlıkla mobilde kullanıyorum,senin yaşam tarzına bağlı ama laptop alcaksan benim laptopu araştır tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.