Şimdi Ara

Masaüstüm nasıl olmuş? nasıolmuş.gif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

NOT:Windows Vista'dır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekenDuis Mortal -- 3 Nisan 2010; 20:26:13 >

• olmuş
  • paylaşabiliyormusun bunu ? hoşuma gitti güzelmiş
  • windows 7 di mi . o alttaki simgeleri nasıl yapıyok
  • Sevmedim gardaş.
  • Orjinali

• Üstte sistem bilgilerinin yer aldığı ve alttaki "Now Playing" kısmı "RAINMETER" programı sayesinde. Alttaki çubuksa "RocketDock" ve ya o tarz bir programın marifeti.
    Sana gelince, bunları iyi kombine etmişsin güzel olmuş. Ben de o programı denedim fakat sadelikten yanayım Windows 7 normal tema kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosyal Mario -- 3 Nisan 2010; 20:28:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resim Çizdim Nasıl Olmuş ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ettim , güzelmiş tekrardan belirteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Psikolog

Üstte sistem bilgilerinin yer aldığı ve alttaki "Now Playing" kısmı "RAINMETER" programı sayesinde. Alttaki çubuksa "RocketDock" ve ya o tarz bir programın marifeti.
    Sana gelince, bunları iyi kombine etmişsin güzel olmuş. Ben de o iki programı denedim fakat sadelikten yanayım Windows 7 normal tema kullanıyorum.

Ortadaki saati görememişsin herald (now playing,sistem bilgileri ve saat rainmeter,alttaki çubuksa rocket dock)
    @Vadocs
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TekenDuis Mortal -- 3 Nisan 2010; 20:28:40 >

• Nedense hiç beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

quote:

Orijinalden alıntı: Deli Psikolog

Üstte sistem bilgilerinin yer aldığı ve alttaki "Now Playing" kısmı "RAINMETER" programı sayesinde. Alttaki çubuksa "RocketDock" ve ya o tarz bir programın marifeti.
    Sana gelince, bunları iyi kombine etmişsin güzel olmuş. Ben de o iki programı denedim fakat sadelikten yanayım Windows 7 normal tema kullanıyorum.

Ortadaki saati görememişsin herald (now playing,sistem bilgileri ve saat rainmeter,alttaki çubuksa rocket dock)
    @Vadocs
    teşekkürler

İnanır mısın sen dedikten sonra bile zor farkettim.
    Saati muhteşem bir yere yerleştirmişsin ona hayran kaldım bak. İnsan buna kıyıp pencere açmaz üstüne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.