Şimdi Ara

MASAÜSTÜ vs. DİZÜSTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

MASAÜSTÜ vs. DİZÜSTÜ

(En Son Oy Tarihi: 4.9.2008)
Giriş
  • Arkadaşlar yakınlarda bir zamanların süper bilgisayarı olan 80 gb hard dis 512 mb ram lik bilgisayarımı değiştiricem şimdi yeni çıkan oyunları kullanabileceğim işlem hızlılığı sağlayan bir bilgisayar istiyorum...Ama karar veremiyorum Masaüstü mü Dizüstü mü..? Hemen durumumuda ifade edeyim...Öğrenciyim bir hafta sonra Haziran 2009 a kadar okul var...Sabahçı olacağım...Öğlen vaktimin çoğunu bilgisayarda geçireceğim yani...Ayrıca ailecek bilgisayarsız evlere gitmeye bayılırız...Büyüklerimizi ziyaret etmek gibi...

Seçimle birlikte yorum da yaparsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmirli_DarTT -- 3 Eylül 2008; 23:43:38 >

• dizüstü.artık dizüstülerin performansı masaüstlerini aratmıyor.
  • Bak arkadaşım oyunlar dizüstünde oyun oynanmaz disüstü msn,website gezimi böyle işlere yarar masaüstü pc oyun içindir @Patron dedigi dogru fakat masaüstünde daha çok zevk alırsın oyunlar
  • peki ekran kartları dizüstlerinde oyunlara yetecek biçimde mi..?
  • eskiden değildi ancak yeni nesil dizüstleri evet yetececek biçimde.hatta özel oyunlar için tasarlanan asus un laptopları var.forumda hatta incelemesi de vardı speed-step in yaptığı.
    quote:

Orjinalden alıntı: Zmirli_DarTT

peki ekran kartları dizüstlerinde oyunlara yetecek biçimde mi..?
  • çoğu yetersiz dostum yeterli olsalar bile bir sene sonra yeni çıkan oyunları oynatmaz oynatsa bile zevk alamazsın ama desktopda ole mi?Öbür sene yeni bir ekran kartı alırsın olur biter
    Eğer oyun manyağıyım diyorsan desktop arkadaşım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netbook tan masaüstü pc yapmak.
    14 yıl önce açıldı
    Masaüstü + Laptop Öneri
    7 ay önce açıldı
    Yeni laptop bilgisayar tavsiyesi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir de bir abim dedi ki laptop bozulduğunda tamir ettirirken zorlanırsın bu doğru mu?
  • dizüstünün sadece kapak açtırtmak bile bayaa pahalı.parça ilave etmek değiştirtmek vs.çok pahalı.

evde kullanacaksan masa üstü her zaman en iyisidir.
  • quote:

bir de bir abim dedi ki laptop bozulduğunda tamir ettirirken zorlanırsın bu doğru mu?

ben sana başıma gelenleri anlatsam kesinlikle o dakika laptopdan soğursun
  • quote:

+1

• Anketteki şıklarda Dizüstü yerine "Diziüstü" yazmışsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

Anketteki şıklarda Dizüstü yerine "Diziüstü" yazmışsın.

tmm düzeltirim..

anlatta soğuyayım fth_21 yoksa hiç karar veremeyeceğim..
  • ben dizüstü alcaktım,ama masaüstü de daha ayrı şekilde işime yarıyor..karar veremedim..
    1 ay sonra dizüstüde alcam ama masa üstüde durcak..
    iki tane olcak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitarist55

ben dizüstü alcaktım,ama masaüstü de daha ayrı şekilde işime yarıyor..karar veremedim..
    1 ay sonra dizüstüde alcam ama masa üstüde durcak..
    iki tane olcak..

Yani?
  • ikiside var bende
  • çok amaçlı ise kesinlikle masaüstü tamam leptoptada oyun oynarsın vs ancak o fiyata taş gibi masaüstü toplanır
  • Oyun için pc toplamaya artık para yetişmez oldu. Bu gün çıkan en iyi ekran kartı 3 ay sonra millet elinden çıkarmaya uğraşıyor. Notebooklar artık masaüstü seviyesine ulaştı hatta geçiyor. Ayrıca notebookların tükettiği güç günümüz oyun pclerinin 10da1 inden bile düşük.

http://www.yeterkiiste.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10001&storeId=10001&productId=472831&langId=-12&categoryId=16834&parent_category_rn=16834

Linkteki dizüstü çoğu kişinin imzasına yazdığı sistemi 2 ye katlar. Şimdi diyeceksin fiyatıda kazık e bırakta öyle bir aletin fiyatı okadar olsun adam crysisi full oynatacak sistemi küçücük şeye sığdırmış git istediğin yere götür. Zaten kararlıyım loto çıkarsa direk bu aleti alırım sistem toplamaya falan kasmam.

• bence masaüstü al modifiye etmesi çok zevkli oluyor. ama eğer öyle bi niyetin yoksa dizüstü
  • dizustuler pahali masaustu bilgisayarlara gore,

ne icin kullanicagin onemli, orta seviye bir sistem alip oyun icin konsol almayi dusun bence, cunku bilgisayarda oyun oynarken sorun yasaniyor cogu zaman, hem goruntu kalitesi de istedigin gibi olmaz dizustunde
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.