Şimdi Ara

Masaüstü uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bir sistem geliştiriyorum biryerde takıldım mesela site açık ama kişi başka bir programda çalışıyor veya bilgisayarda birşeyler yapıyor site açık iken siteye veri girildiğinde kişinin bilgisayarının sağ tarafında hani msn vardıya biri yazınca veya açınca sağda gözüküyodu onun gibi bir uyarı çıkartmak istiyorum bu mümkünmüdür mümkünse nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmisiniz. kullandığım dil asp

• Merhaba,

Siteniz bir tarayıcı üzerinden çalıştığından böyle bir şey yapmanız mümkün değil. Çünkü siteniz sadece tarayıcı üzerinde çalışır ve bilgisayara her hangi bir işlem yaptıramaz. Zaten şu anki web programlama dilleriyle de böyle bi'şey mümkün değil.

Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür beyin

Merhaba,

Siteniz bir tarayıcı üzerinden çalıştığından böyle bir şey yapmanız mümkün değil. Çünkü siteniz sadece tarayıcı üzerinde çalışır ve bilgisayara her hangi bir işlem yaptıramaz. Zaten şu anki web programlama dilleriyle de böyle bi'şey mümkün değil.

Kolay gelsin...

Açıklamanız için teşekkür ederim masaüstüne bir işlem yapmicak yine tarayıcıdan işlem yapıcak ama uyarı gelince tarayıcı otomatik açılacak veya sağ altta tarayıcıdan bir sekme açacak jquery ile veri eklediğinde otomatik popup açtırsam konumunu sağ alt tarafa doğru ayarlasam açılır sanırım şimdi aklıma geldi tekrar teşekkür ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.