Şimdi Ara

Masaüstü Toplama Pc Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm arkadaşlar Orta okul çağındaki yeğenime masaüstü bir bilgisayar toplamak istiyoruz fakat uzun zamandır teknolojiden uzak kaldım bu sebeple yardımlarınızı bekliyorum.Toplamak istediğim sistem özellikleri şunlar nefessiz en kötü 5 yıl teklemeden götürecek bir sistem olması , hem derslerini yapabilmesi hemde gta5 , zart zurt yeni çıkan yüksek grafik isteyen oyunları falanda oynatması. Bu arada sadece kasa değil monitör de olabilir içerisinde fakat monitöre çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum açıkcası. Şimdiden ilgilenen herkese teşekkürlerimi borç bilirim.Hazır sistem tavsiye etmezseniz sevinirim.

BÜTÇE:15.000 MAKSİMUM

• Çok aceleniz yoksa önümüzdeki 1-1.5 ayda çıkacak hazır sistemleri takip ediniz. 12 bin civarına i5 12400f / Ryzen 5 5600 işlemci + RTX 3060 ekran kartlı sistem bulursanız yapıştırırsınız.
    RX 6600 de alınabilir. Ama AMD kartların sürücü tarafı biraz nazlı. Huyundan suyundan anlamak lazım. Orta okul çağındaki bir çocuğa gitmeyebilir.

144/165 hz 1080p 24 inç bir monitör (3-3.5 civarı okuyor) bakarsanız iyi olur. Oyunlarda deneyimi / keyfi arttıracaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginiz için teşekkür ederim ben hayla bakmaya devam ediyorum sizlerde kayda değer bir şeyler görürseniz yine buradan bilgi verebilirseniz çok memnun olurum iyi geceler :)

• microup34 M kullanıcısına yanıt
    gaming.gen.tr
    DOST KAYAOGLU-DK4 INTEL / INTEL i3-12100F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
    https://www.gaming.gen.tr/urun/201508/dost-kayaoglu-dk4-intel-intel-i3-12100f-asus-radeon-dual-rx-6600-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toplama PC 2000TL
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.