Şimdi Ara

masaüstü simgeleri hepsi seçili durumda görünüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
10.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • masaüstü simgeleri hepsi seçili durumda görünüyor.
    sanki ctrl+a yapmısım ve hepsi koyulasmıs durumda...
    bunu kaldırmak icin neler yapmam gerekli bilen birisi varsa yardımlarını bekliyorum.
    teşekkürler....

• Klavye ya da mouse da sorun var galiba....... DEğiştirip denesene
  • anladığım kadarıyla simgelerin altında gölge var..
    bunu düzeltmek için bilgisayarıma sağ tıkla özellikler/gelişmiş/performans/ayarlar/masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan burayı işaretle...
  • aynen oyle, performans kısmını bulamadım yalnız!!!
    bende ki ingilizce:(
  • özelliklerdeki alttan 4. menü gelişmiş, gelişmiş menüsünde en üstteki seçenek, performans..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ge©eKu$u -- 28 Eylül 2006; 15:14:45 >
  • cok teşekkürler......
  • quote:

Orjinalden alıntı: GΣ©ΣĶЏ$Џ

anladığım kadarıyla simgelerin altında gölge var..
    bunu düzeltmek için bilgisayarıma sağ tıkla özellikler/gelişmiş/performans/ayarlar/masaüstündeki simge etiketlerinde bırakma gölgesi kullan burayı işaretle...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: GΣ©ΣĶЏ$Џ

anladığım kadarıyla simgelerin altında gölge var..

• Çok küçük ve önemsiz ayrıtılar ama adamın canını sıkmaya yetiyor değil mi...
    Çözüm için de teşekkürler. Birşeyler daha öğrendik böylece...
  • yaw banada benzer bişi oldu ama farklı braz pcde takılıyodum d klosorune gircem baktım cde açıldı sonra kapatım onu d de aşağılardan bi klasör açacam bir sürü sayfa acıldı sonra baktım bu sayfalar hep açacağım dosyanın üstündeki dosyalar.dosyaya tık layınca üstündekilerde seçilmş meyer masaüstüne baktım birdosya seçmeya calıştım sanki shifte basıpta o dosyaya basmısım gibi diger kısayollarda secilmis ctrl basıp diğerlerini çıkarmaya denedim olmadı shıftle denedim olmadı klavyeyi kontrol ettim farenın pilini çıkardım yok bi sorun yok hemen kapattm açtığımda duzelmişti.malware olabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.