Bildirim
Masaüstü saat ve tarih görünümü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: serqio_ramos
Arkadaşlar masaüstü sağ alt köşede tarih ve saati açarken sadece tarih ve saatin gösterilmesini istiyorum fakat günde gözüküyor ben bunu istemiyorum nasıl kaldırabilirim günü
Görev çubuğun kilitli ise üzerine gel sağ tıkla görev çubuğunu kilitle seçeneğini pasif hale getir.
Görev çubuğunu üst tarafından tutarak aşağı doğru mouse ile küçült.
Sonra tekrar görev çubuğunu kilitle.
Görev çubuğun kilitli değilse mouse ile aşağı doğru sürükleyerek küçült.
Kolay Gelsin.
-
Görev çubuğun kilitli değil.
Arkadaşın anlattığı gibi çubuğu üst ucundan tutup aşağıya çekerek istediğin boyuta getir. Sonra görev çubuğuna sağ tıklayıp kilitle ki aynı sorunu tekrar yaşamayasın. -
dediğin şekilde yaptığım zaman sadece saat kalıyor ben tarih ve saat gözükmesini istiyorum örnek vermek gerekirse saat ve altına da 03.01.2013 olarak gözükmesini istiyorum yukarda ki resimde günün gözükmesini engellemek istiyorum
aslında formatı ilk attiktan sonra böyle birşey yoktu daha sonra driverleri yükledikten sonra böyle oldu -
quote:
dediğin şekilde yaptığım zaman sadece saat kalıyor ben tarih ve saat gözükmesini istiyorum örnek vermek gerekirse saat ve altına da 03.01.2013 olarak gözükmesini istiyorum yukarda ki resimde günün gözükmesini engellemek istiyorum
aslında formatı ilk attiktan sonra böyle birşey yoktu daha sonra driverleri yükledikten sonra böyle oldu
tamam arkadaşım o zaman şöyle yap.
Görev çubuğu sağ tıkla Özellikler > Küçük simgeler kullan seçeneğini pasif hale getir ve tamam'a bas.
Sonra görev çubuğunun kilidini açarak yeniden ayarla. -
quote:
Orijinalden alıntı: waxae
quote:
aslında formatı ilk attiktan sonra böyle birşey yoktu daha sonra driverleri yükledikten sonra böyle oldu
Görev çubuğu sağ tıkla Özellikler > Küçük simgeler kullan seçeneğini pasif hale getir ve tamam'a bas.
Sonra görev çubuğunun kilidini açarak yeniden ayarla.
Bak şimdi oldu :) aslında abartılcak birşey değil ama birtürlü yapamayınca uyuz oldum 1 saattir bunu yapmaya çalişiyordum :)
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: waxae
quote:
Sonra görev çubuğunun kilidini açarak yeniden ayarla.
Bak şimdi oldu :) aslında abartılcak birşey değil ama birtürlü yapamayınca uyuz oldum 1 saattir bunu yapmaya çalişiyordum :)
:)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- youtube kullanılamayan video gizlendi
- modem internet hızını etkiler mi
- monitör going to sleep nasıl açılır
- oem açılımı nedir
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- bilgisayar hızlandırma
- komut istemi
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X