elimde 2 adet bilgisayar var bir laptop karşılığı değişebiliriz teklifleri bekliyorum... ilki
amd 939 athlon 64 3700+ işlemci garantisi devam ediyo 4 aylık olması lazım 2 aydır kullanıyorum
tharmaltake bir fan var üstünde overclock için almıştımda gerek duymadım fazla uçuk birşey deil zaten sıradan bir fan sayılır
anakart asustek a8v -e deluxe via chipsetli - wireless'lı 3 pcı 1 pcı express 1024 kington ram var 160GB Seagate ıde harddisc japonyadan gelme özel sessiz windows xp-64 kurulu winfast px6600td ekran kartı samsung dvd-r fell kasa mause4 klavye mause samsung syncmaster 753 dfx
ikinci
p3 1200mhz işlemci aska tualitin anakart via çipsetli 5+1 destekli ses çıkışı 2 usb çıkışı 512mb 133mhz ram fly fx 5200 ekran kartı 20gb fujitsu harddisc codegen 350w powerlı arkada tek fanlı kasa samsung 52x siyah cd-rom 15inc Philips monitör isteyesen 17 inc sony trinitronu var ama ekranda şeffaf çizikler mevcut ve monitör kablosunda kırık var renklerde bozulma oluyo sabitlenince hiçbir sorun olmuyo... sıfır teckpoint mause a4 teck x-slim sıfır klavye sıfır 300w quake kolonSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.