Şimdi Ara

Masaüstü pc kablo ile internete girmiyor wifi ye çevrilebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar masaüstü bilgisayara interneti kablo ile veriyorum. Pc yi en son kapattığımda hiçbir problem yoktu internette fakat şimdi bilgisayar internete bağlanmıyor. Sağ alt köşede kırmızı çarpı işareti var. Farklı kablo denedim o da fayda etmedi. Wifi bağlantıda ise problem yok dizüstü bilgisayar ve telefonlar internete bağlanabiliyor. Bilgisayara bağlı internet kablosunun arkasından kırmızı turuncu karışımı bir ışık çıkıyor. Donanımsal bir sorun var galiba. Usb ile çalışan wifi adaptörleri var mı bu sorun için kablosuz olarak bağlansam internete? Anakartın desteklemesi felan gerekir mi? Nasıl birşey önerirsiniz ucuz yollu.

Sorun modemdemi acaba diye denemek için dizüstü bilgisayara bağladım ethernet kablosunu sorun yok kablo ile dizüstü bağlanıyor. Sorun kesin olarak kasada arkadaşlar bunu nasıl hallederim?

• Vestel usb wifi adapter yaz teknosa da 5tl ye Satılıyor mağazalar da. konumun daki mağaza dan alabilirsiniz kaldıysa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    marka bir şeyler almak daha iyi
    tp link, asus, airties vs.
  • kablosuz adaptörler çok büyük dersen daha küçükleri var tp link in bu modeli güzel, pc ye taktıktan sonra sürücülerini kurmayı unutma, birde işletim sisteminde; hizmetler kısmına gelip kablosuz otomatik yapılandırma yı otomatik olarak ayarlamayıda unutma, bu hizmet sende kapalı olabilir.

http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wn725n-150-mbps-n-kablosuz-wps-soft-ap-destekli-nano-usb-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd300732&categoryId=103939&SKU=BD300732

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Sorun Gider seçeneğini denediğinde sana ne diyor program?

Yerel ağ bağdaştırıcısının sürücülerinde bir sorun olabilir yazıyor. Anakart üreticisinin sitesinden gerekli driver ı indirip kurdum bilgisayara değişen birşey olmadı malesef. Arkadaşların önerdiği ürünlerden bir tane alıp denicem artık mecbur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.