Şimdi Ara

MASAÜSTÜ PC İÇİN - WIRELESS USB ADAPTÖR & WIRELESS CARD , HANGİSİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde masaüstü PC var ve bununla kablosuz olarak internete bağlanmak istiyorum.
    Arada 2 duvar ve 50 m. gibi bi mesafe var.

Forumda biraz araştırma yaptım ama kafamda şu sorular kaldı.

1.Wireless Card mı almalı ,Wireless USB Adaptör mü
    2.Wireless USB Adaptör ise hangi markaları önerirsiniz. Bir de 54MBPS , 300MBPS arasında abartılı bi aktarım hızı varmıdır.

Bu arada asıl amacım kablo işinden kurtulmak. Şöyle bi soru daha sorayım o zaman , kablosuz bağlanma işini bırakıp kablolu mu bağlanayım. Aradaki bağlantı hızı farkı çok mu büyüktür.

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outclassed -- 5 Aralık 2009; 11:31:19 >

• o nasıl bir ev anlamadım 50mt mesafe :D
    sadece internete bağlanacaksan 300müş 54müş hız farketmez ama 50mt de arada 2 duvar varken sinyal zayıflayacaktır modemi yaklaştırmaya çalışsan daha iyi olur. 500mw lık usb alıcılar var gerçekten iyi çalışıyorlar ama güçlü olması saglık açısından ne kadar zararlı bilemem.

• BEn de masaüstü bilgisayarımda yıllarca usb kullandım. Modemim de us robotics di usb de. Ancak şöyle bir durm var usb yi uzatma kablosuyla masanın üzerinde yüksek bir mesafede tuttum.Aradaki mesafe 50m(sende istersen mesafeyi tekrar gözden geçir nasıl bir ev orası ) yoktu ama yaklaşık 20m ve arada 4 duvar vardı. Wireless card kullanmadğm için bir fikrim yok.
  • USB adapör almak daha mantıklı gibi Gerekirse USB kablo ile uzatıp sinyale göre hareket edebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.