Şimdi Ara

masaustu pc den wifi çıkış alabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aslında sormak ıstedıgım sey bıraz karısık..usb den masaustume baglanan bır adsl modemım var..fakat ben bu baglantıya p990 wifi li cep telefonu ile baglanmak ıstıyorum..modemıme dokunmadan, pc ye takarak internetimi wifi çıkış olarak alabileceğim bir parca varmı..



  • Tabii ki olur.. Evvela masaüstü pc ne çift ethernet takmakla işe başla bir de access point alacaksın... Gerekli ayarları yapınca istediğini almış olursun..... Zyxel de güzel bir model var şimdi aklımda değil ama tavsiye ederim.
  • pek anlamamakla beraber bilgisayarına wireless ethernet alırsan telefonda internete girebilir wireless olarak onun haricinde wireless modem olmadan olmaz
  • @rundll'nin de dediği gibi Access point'i bağlayacağın ethernet kartına ICS (Internet Connection Sharing, İnternet Bağlantı Paylaşımı) vererek bilgisayarının internetini access point'e aktarabilirsin. Access point de bu veriyi wireless sinyaline dönüştürecek ve telefonunun wifi özelliğiyle bu yolu kullanarak internete bağlanabileceksin.

    Resimde bulunan ürünü bir seneyi aşkın süredir kullanmaktayım hem internet hem de intranet paylaşımı için, çok memnunum...

    US Robotics 5451 Access Point
     masaustu pc den wifi çıkış alabilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.