Şimdi Ara

Masaüstü Monitöre Tam Oturmuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Umarım konu doğru yerdedir. Yeni bilgisayar ve monitör aldıktan sonra bugün ilk kez açtım. Kurulumu her şeyi yaptım. Ama maalesef ilginç bir sorun var, masaüstü monitöre tam oturmuyor. Yani masaüstü ekranı monitörün sınırlarına kadar gelmiyor. Tam anlatamadım ama resim çektim.

Bir arkadaşım çözünürlükle oyna dedi ama çözünürlük zaten sonda. Lütfen yardım edin, teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RoccoLix

Merhaba arkadaşlar. Umarım konu doğru yerdedir. Yeni bilgisayar ve monitör aldıktan sonra bugün ilk kez açtım. Kurulumu her şeyi yaptım. Ama maalesef ilginç bir sorun var, masaüstü monitöre tam oturmuyor. Yani masaüstü ekranı monitörün sınırlarına kadar gelmiyor. Tam anlatamadım ama resim çektim.

Bir arkadaşım çözünürlükle oyna dedi ama çözünürlük zaten sonda. Lütfen yardım edin, teşekkür ederim.

Hocam bende ilk pc aldığımda bu sorunla karşılaşmıştım.. Çözüm olarak kullandığın ekran kartının denetim masasında bununla ilgili ayarlar olacaktır..

Benim monitör philips marka... Monitör yanında bir de cd vardı.. cd deki Smart Control programıyla hertürlü ayarı yapabiliyordum..

Smart Control diğer monitör markalarına uyar mı bilmiyorum ama internette bu programı bulman mümkün..

İşte yaşadığın sorunla ilgili Smart Control ayarı;

normal link:http://postimage.org/image/4hto1b1g3/

Programdaki ayar, ekran pozisyon ayarı.. Okları kullanarak ekranı istediğin şekilde ayarlayabiliyorsun...

En basitinden monitörün üzerindeki tuşları kullanarak ayarları sıfırlamak/resetlemek (fabrika ayarı) gerekiyor...

• Ekran kartının güncel sürücüsünü yükleyip, daha sonra monitör de "Auto Adjust" düğmesi varsa ona basmanı tavsiye ederim.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar hallettim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.