Şimdi Ara

Masaüstü mail bildiri boyutunu ayarlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mail geldiğinde masaüstünde sağ altta çıkan yeni email uyarı ekranı içindeki yazının biraz daha devamını okumak için ne yapmam gerekir?

Bildirideki yazı tipi boyutunu küçültmek mümkün mü?

4-5 satır yazı çıkıyor ama 3-5 karakter daha çıksa işimi görecek ama ne yaptıysam ayarlayamadım. Her seferinde mail uygulamasına girip bakmak da yoruyor. Direkt bildirimden erişmek isitiyorum ilgili bilgiye ama görüntülenirken karakter sınırı mı var anlamadım. Dediğim gibi 2-3 karakter (kelime değil) daha gözükse işim çözülecek.

• up

• Merhaba forumdaş, uplamak yasak aslında. Masaüstü mail bildiri boyutunu ayarlama 

Ama çok istemişsin baktım..

Böyle şeyler Windows'a ait gömülü özelliklerdir yani varsa var yoksa yok. Ben senin için araştırdım, yok bulamadım...

Microsoft istemediği sürece, biri anca tersine mühendislik ile dll dosyalarında oynamalar yaparsa mümkün olabilir. Mesela bu görev çubuğu ile çok oynamalar yapıldı ve ortaya 7+ Taskbar Tweaker çıktı...

Neyse...

Hangi mail istemcisi kullanıyorsun bilmiyorum ama geçebilme imkanın varsa Thunderbird'ü deneyebilirsin ? (Mozilla'nın açık kaynak, güvenli bir uygulaması)

Onun kendine has bir alert penceresi var hatta şöyle özelleştirilebiliyor:

Kendine bir test maili yolla bakalım, belki sana yetecektir...

Daha da çok satır görünsün istiyorsan Mozilla forumlarından yardım iste... Bu sanırım userChrome.js dosyasında oynamalar yaparak istediğin boyutlarda görüntüleme vs yapabilirsin gibi...

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

EYV İŞİME YARADI TEŞEKKÜR EDERİM.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.