Bildirim
MASAÜSTÜ KURACAGIM YARDIM !!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
masaüstü kuracaksın ama sen baya dolmuşsun bir sürü soru soruyorsun :D ilk olarak bütçen ne kadar onu söyle beraber bi pc kuralım sana uyumluluklar filan bi günde anlayabileceğin birşey değil burdakiler yardımcı olur :) -
quote:
Orijinalden alıntı: Scorpitx_
ARKADASLAR BÜTCEM(SADECE KASA ICIN): 750-1000tl
ekran karti,islemci,ana kart,güc kaynagi alirken nelere dikkat edilir?uyum nasil saglanir?en ucuza nerden alinir?
sorular sorular aklimda ki sorular
ENGIN BILGI VE TECRÜBELERINIZE IHTIYACIM VAR KISACASI ARKADASLAR
kur baba masaütünü aç birde 35'lik ohhhhhhhhh ....şaka bir tarafa bütçenizle amd fx6100-6300 tabanlı sistem kurabilirsiniz ammavelakin güncel oyunları oynamak için ekran kartınızın iyi olması lazım ve bu bütçeyle biraz zor gibi
-
kardes merak ediyorum da senin ki gibi ekran kartinda acaba nasil bir görüntü var? o kadar parayi basabilsek bu kadar kafam agrimazdi zaten dimi
ille senin ki gibi kart mi lazim söyle bf3 codmw3 crysis gibileri seninkinden hada ucuzlari high de acmiyo mu ? yanlis anlama amacim bilgi almak her türlü bilgiye acigim
-
bütcem kasa icin yazdim hatta harddisk gibi bazi parcalari 2.el de bulabilirim ama islemci anakart ekran karti sifir olsun istiyorum -
kardes oyunlarda benim bildigim en fazla ultra oluyo senin pc de daha üstünü acamayacagina göre senin sistemde israf israf bütcemi de belirttim bu arada yukarida kardes
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X