Şimdi Ara

MASAÜSTÜ KURACAGIM YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BÜTCEM(SADECE KASA ICIN): 750-1000tl

ekran karti,islemci,ana kart,güc kaynagi alirken nelere dikkat edilir?uyum nasil saglanir?en ucuza nerden alinir?

sorular sorular aklimda ki sorular

ENGIN BILGI VE TECRÜBELERINIZE IHTIYACIM VAR KISACASI ARKADASLAR

• masaüstü kuracaksın ama sen baya dolmuşsun bir sürü soru soruyorsun :D ilk olarak bütçen ne kadar onu söyle beraber bi pc kuralım sana uyumluluklar filan bi günde anlayabileceğin birşey değil burdakiler yardımcı olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpitx_

ARKADASLAR BÜTCEM(SADECE KASA ICIN): 750-1000tl

ekran karti,islemci,ana kart,güc kaynagi alirken nelere dikkat edilir?uyum nasil saglanir?en ucuza nerden alinir?

sorular sorular aklimda ki sorular

ENGIN BILGI VE TECRÜBELERINIZE IHTIYACIM VAR KISACASI ARKADASLAR

kur baba masaütünü aç birde 35'lik ohhhhhhhhh ....şaka bir tarafa bütçenizle amd fx6100-6300 tabanlı sistem kurabilirsiniz ammavelakin güncel oyunları oynamak için ekran kartınızın iyi olması lazım ve bu bütçeyle biraz zor gibi

• kardes merak ediyorum da senin ki gibi ekran kartinda acaba nasil bir görüntü var?o kadar parayi basabilsek bu kadar kafam agrimazdi zaten dimi ille senin ki gibi kart mi lazim söyle bf3 codmw3 crysis gibileri seninkinden hada ucuzlari high de acmiyo mu ? yanlis anlama amacim bilgi almak her türlü bilgiye acigim
  • bütcem kasa icin yazdim hatta harddisk gibi bazi parcalari 2.el de bulabilirim ama islemci anakart ekran karti sifir olsun istiyorum
  • kardes oyunlarda benim bildigim en fazla ultra oluyo senin pc de daha üstünü acamayacagina göre senin sistemde israf israf bütcemi de belirttim bu arada yukarida kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Topluyorum Yardım
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.