Şimdi Ara

masaüstü kayboldu sistem boşta 99

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC'ye yeni format çektim gerekli programları yükledim tertemiz çalışıyordu, ancak dün akşam PC'yi açtığımda masaüstü kısa aralıklarla gidip geliyor, bu işlemi iki , üç kere tekrarladıktan sonra masaüstündeki simgeler tamamen kayboluyor ve bir daha gelmiyor, hiç bir işlem yapamıyorum, sadece görev yöneticisini açabiliyorum ctrl+alt+del ile

görev yöneticisindeli işlemlere baktığımda cpu lar hepsi 00 sadece sistem boşta 99,

acaba buna ne neden olmuştur, herzaman kurduğum programlardan ekstra başka bir program kurmadım, sadece, advance microsoft care adlı bir program yükledim ve tarama yaptım onun dışında bilmeden yaptığım birşey olmadı.

arkadaşlara bu soruna bir çare bulmak zorundayım bomboş masaüstü seyredip duruyorum.

acılan yere c:
    yaz

virüs taraması yaptır
    daha sonra guvenlı modda ac
    başlat çalıştır
    msconfig yaz
    başlangıc menusunu sec
    tumunu sec
    kapat ac bı pc yı bakalm ne olcek
  • virüs taraması yaptım, ama msconfig den başlangıçları işaretlemenin hiç bir faydası olmaz gibime geliyor, çünkü, PC açıldıktan sonra masaüstü simgeleri geliyor ama yaklaşık 2 dakika içinde iki-üç kere gidip geliyor sonra tamamen kayboluyor,

daha önce böyle bir sorun yoktu, buna ne neden olmuştur.

Muhtemelen bu soruna advance microsoft care adlı program neden olmuş olabilir. Bu program vasıtasıyla kayıt defteri düzenlemesi ya da onarımı yapmış mıydınız ?

Orjinalden alıntı: dejaay

CTRL + ALT + DEL basin /dosya/Yeni Gorev
    Reg add "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\RpcSs" /v ObjectName /t REG_SZ /d LocalSystem entera basin ve pcyi yeniden baslatin.

Muhtemelen bu soruna advance microsoft care adlı program neden olmuş olabilir. Bu program vasıtasıyla kayıt defteri düzenlemesi ya da onarımı yapmış mıydınız ?

mrb

advance microsoft care programını çalıştırdım ve görevleri tek tek yaptırdım, ama garip birşey var nette bu sorunun muhtemel nedenlerini ararken, aynı benim ki gibi bir sorunla karşılaşan biri vardı,

ben bir de spyware doctor kurmuştum ama sonra program ekle kaldırdan kaldırmıştım, benim kine benzer bir sorunu yaşayan da bu programı yüklemiş ve kaldırmış, yani spyware doctor yüklemek ve kaldırmak bu soruna neden olmuş gibi, bu soruna tavsiyeler ise your uninstaller programını kurup kaldırılmayan registry kayıtlarını kaldırmak.

ama önce senin çözümünü bir uygulayım eve gidince, inşallah çözeriz,
    bu arada yardımların için teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.