Şimdi Ara

Masaüstü geç görüntüleniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Win xp işletim sistemi kullanıyorum.

Bilgisayarı yeniden başlattığımda 20 saniye sadece duvar kağıdım görüntüleniyor.

20 saniye sonra masa üstüm ekrana geliyor.

Bu 20 saniyelik bekleme sırasında çalışan programların bir görüntüsünü aldım problemi nasıl çözebilirim ?

• gördüğüm kadarıyla en çok ram kullanımı kaspersky e ait onu bir sil bilgisayarı aç kapat öyle bak.. ;)
  • tşk ederim umarım sorunu hallederim deneyip sonucu buraya yazıcam.
  • Masaüstünde kısayol dışında yüksek boyutlu şeyleri bulundurma.Film exe vs. sistem açılırken doc. and settingste deskoptu okurken zorlanır.Masaüstünde ne var bilmiyorum ama bide temizleyip dene istersen
  • bilisayarı güvenli modda aç. tüm başlangıç öğelerini devre dışı bırak. yeniden başlat. sonraki oturumda tekrar hepsini etkinleştir. bunun için çalıştıra 'msconfig' yaz. çıkan menüde başlangıç başlığını tıkla.
  • Kaspersy anti virusü sistemimden kaldırdım. makineyi restartladım ve sorun yine devam etti.

masaüstümde sadece 10 adet program kısa yolu var.
    film vb büyük boyutlu dosyalar harddiskimin içerisinde.

scorpion dediklerini yapıyorum şimdi. sonucu yazarım...
  • scorpion,

dediğin işlemi yaptım ancak sonuç yine aynı.

yalnız şunu farkettim duvar kağıdım ekrana geliyor 20 saniye bekliyor ve 20 sn sonra alg.exe [LOCAL SERVİCE] çalışıyor ve masaüstüm ekrana geliyor. alg.exe ile ilgili bir şey olabilir ?

ilgili ekran görüntüsü.

başlangıç öğelerimden sadece nvidia ile ilgili olanlar aktif diğer hepsi seçili DEĞİL.

20 saniye sonra tam masaüstüm ekrana gelirken alınmış görüntü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yokmudur yardım edicek biri.
  • Formata hayır diyeceğim ama çözüm bulamıyorum başka
  • usb den bagladigin donanim aygitlarini cikar
    masaustune wallpaper koymadan duz bir renk yerlestir
    Eger bilgisayarinda office filan kurulu ise başlat-çalıştır-msconfig yaz ve çıkan pencerede
    başlangıç sekmesinden microsoft office i çıkar
    kendi elinle yukledigin ve sistem driver ve isletim sistemiyle ilgisi olmayan gerektiginde
    elle baslatilabilir olan yazilimlarida ayni sekilde baslangic dan cikar
    Tamam de yeniden baslat eger hala senin icin gerekli hiza ulasamadigini dusunuyorsan
    Baslat-Programlar-Donatılar-Sistem Araçları-Disk Birleştirisinden diskini birlestir (bu biraz uzun surebilir)
    son yeniden baslat bir duzelme olmazsa yeniden yaz yardim edicek birileri olabilir.
  • dikkat edersen görev yöneticisinde kullanıcı isimleri yazmıyo. zaman zaman bende de o sorun çıkıyodu.
    formattan önce şu anahtardaki
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon
    şu değeri:
    RunLogonScriptSync
    "0" yap. restart at olmazsa formatı düşün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.