Şimdi Ara

Masaüstü Gamer Bilgisayar Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sağlam oyun bilgisayarı alıcam yani beni 5 sene idare etsin bütçe max 5500TL ne önerirsiniz ?

http://www.exper.com.tr/urunler/masaustu/xcellerator-claw/505/xcellerator-claw-nx75 Bunu düşünüyorum yorumlarınız ?

• Ssd yok
    Islemci sogutucusu yok
    Referans 780 var sanirim
    Oyun icin o islemci fazla ayrica

Gozume carpan eksileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabamı alıyorsun.

Bırak,Allah aşkına, 3000 tl civarı cillop gibi makina toplanır.
  • Hocam bu işlerden fazla anlamam ama FSX işlemci ister onu bilirim sadece. Yani önerilerinizi bekliyorum.
  • olmaz hocam
    2gb yazıyor 780 yazıyor
    2gb 780 modeli yok o büyük ihtimal 770 dir
    z87 diyor ama hangi anakart 200 e de var 1000tl ye de var
    ssd yok bu fiyata çok daha iyi toplama pc yapılabilir
  • O fiyata o PC hayatta alinmaz. Ayrica ustteki arkadasin dedigi SSD yok bu devirde o paraya SSD'siz PC mi olur. Referans tasarim vs. olacagini da eklersek onerim toplama PC almaniz yonundedir. Ugrasamam diyorsaniz da oyuncu dizustu bilgisayarlarina yonelmenizi tavsiye ederim. Adi gibi pek mobil cihazlar olmasa da bir yere gidildiginde yaniniza alabiliyorsunuz .

Duzenleme:

@thestell arkadasimizin dedigi cok dogru. Aldiktan 1 gun sonra eskiyecek bir teknoloji icin bu kadsar buyuk yatirim yapmanizin -eger is icin kullanmiyorsaniz- hic bir manasi yok. Ayrirsiniz bir kisim parayi, 1 sene sonra atiyorum eski ekran kartini satar ayrilan paradan ekler ekran kartinizin yeni nesil muadilini alirsiniz. Boyle boyle surekli guncel, performansini koruyan bir PC'niz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steve Jobs -- 15 Ağustos 2013; 19:21:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu geçtim nasıl 5000 tl oluyor bu?
    Toplama al, markalara yedirme. 5000 tl de 2k çözünürlüklü 3 monitör bağlamayacaksan çok gereksiz. Max 3000 tlye bir sistem tavsiyesi iste, gerisi cebinde kalsın. Tek monitörde aynı performansı verirler, kalan parayla ilerde güncelleme yaparsın bilgisayarına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SOLİDWORKS İÇİN PC TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Masaüstü + Laptop Öneri
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turco95

Hocam bu işlerden fazla anlamam ama FSX işlemci ister onu bilirim sadece. Yani önerilerinizi bekliyorum.

FX 8350 onun posasını çıkartır,bu aşağıdaki konu ise olay.

http://forum.donanimhaber.com/m_50970530/tm.htm
  • Tamam anladım da toplama işinden de anlamam bari 3000TL civarı sistem özellikleri yazında araştırayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turco95

Tamam anladım da toplama işinden de anlamam bari 3000TL civarı sistem özellikleri yazında araştırayım.

5 sene hiç bi ekran kartı idare etmez,Crossfire veya SLI yapmazsan,Ki onlarda zahmetli ve sorunlu işler,ev kullanıcılarının harcı değil yani.

E.kartı olarak şunu hemen alma imkanın varmı,Varsa gerisini halledeceğim.

http://www.gold.com.tr/gigabyte-gv-n770oc-2gd-256bit-gddr5-2xdvi-hdmi_u
  • Alabirim diğerlerinide yazında yorumları alalım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.