Bildirim
MASAÜSTÜ EKRAN KARI SICAKLIĞI 50 C
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bugün konu açan herkesin aklı "karı" da galiba 

Arkadaşım başlığı değiştirir misin?
quote:
MASAÜSTÜ EKRAN KARI SICAKLIĞI 50 C

_____________________________ imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı?
-
Eeee.Sırılsıklam aşık olanlar var.
Sorunun cevabı :"Normal,merak etme."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 28 Kasım 2005, 16:02:13 > -
o sıcaklık normal sorun olmaz SavageWarrior unda dediği gibi _____________________________ »Intel Quad Core E2140 (@2.8Ghz 1.28V) - Asus P5K-E Wifi - 2x2gb Kingston HyperX 1066Mhz - Gigabyte 460GTX OC - Wd 74 GB Raptor - Enermax Infiniti 720W - Viewsonic Vx922 - CM RC-690 -
Karı yanıyor.. södürmek lazım 
_____________________________ "2005" Daimi Üye -
quote:
Orjinalden alıntı: samurai_fb
Karı yanıyor.. södürmek lazım
Düzeltiyorum..
Karı yanıyor.. Ateşini söndürmek lazım
_____________________________ "2005" Daimi Üye -
ocli vede performanslı kullanmak istiyorsan silencirlı kullanmanı tavsiye ederim stock fan ile anca default yada biraz oc li kullanırsın- yok ben oc kullanmıyorum diyorsan yola devam _____________________________ 
Bize Her Yer Trabzon -
iyi ki bi yanlış yazdık. dalgınlık _____________________________ -
sıcaklık normal...
yanlış yazmakta cok cok normal...
ne de olsa insan degilmiyiz
_____________________________ -
msi dunyasına hosgeldın
en cok ısınan kart olma ozellıgı sadece msi da mevcuttur
hatta kendılerı oyunlarda 90 derecelere cıkmaktadır
cozum:nv6 rev2 silencer kullanmak
bendede msi 7800gt var ama sıcaklık 43 derece?
msi ısındıgını kim solemıs
ladtek 6600gt extereme vardı onda sıcaklık 57 dereceydı
_____________________________ MCITP: Enterprise & Server Administrator
Desktop: İntel Core2Quad Q9550, Zalman 9700-LED, Gigabyte EP43-S3L, ASUS GeForce® GTX 650 Ti Boost DirectCU II, Kingston 4x2 GB HyperX 1066 Mhz, Samsung T260HD 26" LCD, Sandisk 250 GB SSD, Seagate 640 GB 7200rpm 32MB Cache, Seagate 250 GB 7200 16MB Cahce,Creative X-FI Titanium, Creative SaundBLaster 7.1, Logitech Z-5500, Jaguar 5.1, TT Armor, High Power Absolute 850W, Logitech G15, 3x1,5 TB WD 3,5"External HDD, 1,5 TB Maxtor 3,5" External HDD, 2 TB Seagate 3,5" External HDD, Seagate 250 GB 2,5" External HDD, WD 320GB 2,5" External HDD, WD 640GB 2,5" External HDD,Inform Compact 3000VA, Informer 600VA,
Laptop: ASUS N53SN-SZ002V i7-2630qm, 4x2 GB 1333 MHz DDR3,GT550M 2 GB Gddr3, Sandisk 250 GB SSD,4x Blu-Ray, 1920x1080, -
50 derece çok normal. Benim kartta 45, tam yükteyken 75'i görebiliyor. Üstelik fansız
bende demsi nx6600gt var . görüntü ayarlarına girince DOT var . burda o/c için 6 ayrı mod koymuşlar. karta ilave bir fan koymadan 6. kademeye getirirsem birşey olurmu, kartı elime alırmıyım
Arkadaşlar ekran kartının sıcaklığını hangi proğ. gösteriyor. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: The_WeB
msi dunyasına hosgeldın
en cok ısınan kart olma ozellıgı sadece msi da mevcuttur
hatta kendılerı oyunlarda 90 derecelere cıkmaktadır
cozum:nv6 rev2 silencer kullanmak
Palit 6600Gt daha fazla ısınıyor. Diğer 6600Gt'lerinde bu konuda pek farkı yok. Merak ettiğim bir şey var ama. Ekran kartınızın fanı bellekleri kapsıyor mu? Çünkü yeni revizyon ile fanı değiştirildi NX6600GT'nin..._____________________________ Tehlikenin farkında mısınız?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler