Şimdi Ara

MASAÜSTÜ BİLGİSAYARDA WİFİ ACİL YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve android telefonu internet paylaşımı yani wi-Fi 'den bağlanmak istiyorum modemim Airties ve kablolu bir modem anteni falan yok.
    Kablosuz ağ adaptörü al diyenler oldu kablosuz ağ adaptörü ne işe yarar bana bilgi verin ve konu ile ilgili çözümlerinizi bekliyorum lütfen. Saygılar, teşekkürler.

• http://www.bimeks.com.tr/urun/124880/tp-link-tl-wn725n-150-mbps-kablosuz-n-nano-usb-adaptor.aspx#photos
    Arkadaşlar mesela bu ürünü satın alsam kasaya taksam telefondan bağlanabilir miyim?
  • Arkadaşlar lütfen cevaplarınızı yazın
  • Ne yapmak istediğini anlamadım. Telefonu modeme mi bağlamak istiyorsun yoksa telefonun internet bağlantısını kablosuz olarak bilgisayara mi aktarmak istiyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android telefonum ile bilgisayarda internete bağlanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrclk1905

Merhaba arkadaşlar. Ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve android telefonu internet paylaşımı yani wi-Fi 'den bağlanmak istiyorum modemim Airties ve kablolu bir modem anteni falan yok.
    Kablosuz ağ adaptörü al diyenler oldu kablosuz ağ adaptörü ne işe yarar bana bilgi verin ve konu ile ilgili çözümlerinizi bekliyorum lütfen. Saygılar, teşekkürler.

ya bir acces point yada kablosuz modem alacaksın
  • Benim modemim şuan kablolu acces point alsam 20 liraya kasanın arkasına taksam bağlanabilirimiyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim modemim şuan kablolu acces point alsam 20 liraya kasanın arkasına taksam bağlanabilirimiyim ?

20 liraya acces point nerde?
    Ayrica acces pointi kasaya degil modeme baglayacaksiniz

• Gold'da var 20 tl'ye
    Olmadı kablosuz modem alacağım olur değil mi?
  • quote:

Gold'da var 20 tl'ye
    Olmadı kablosuz modem alacağım olur değil mi?

Golddaki ürünün linkini atin bakalim
    Kablosuz modem de işinizi görür

• Arkadaşım eğer telefonundaki interneti bilgisayar ile paylaşmak istiyorsan wireless adaptör alacaksın ve bu adaptörü bilgisayarına kurduğun zaman çevredeki tüm kablosuz internetlere bilgisayarın bağlanırsın
  • ama eğer tam tersini yapıp kablolu internetini kablosuz yapıp telefonla bu internete girmek istiyorsan o zaman arkadaşların dediği gibi git bir kablosuz modem al.
  • Ben TURKCELL SUPERONLINE'ye geçeceğim onlar kablosuz modemi kaç tl'ye verir?
    Arkadaşım bu da bahsettiğim acces pointhttp://www.gold.com.tr/dark-wdn150a3-150mbps-kablosuz-3dbi-antenli-usb-adaptor_u
  • quote:

Ben TURKCELL SUPERONLINE'ye geçeceğim onlar kablosuz modemi kaç tl'ye verir?
    Arkadaşım bu da bahsettiğim acces pointhttp://www.gold.com.tr/dark-wdn150a3-150mbps-kablosuz-3dbi-antenli-usb-adaptor_u

Linkteki urun ap degil antendir
    Ayrica servis saglayicisi modem verirse ucretsiz masrafiniz olmaz

• Turkcell Superonline sınırsızdır değil mi?
    Modemi bari indirimli verse çok iyi olur
  • quote:

Turkcell Superonline sınırsızdır değil mi?
    Modemi bari indirimli verse çok iyi olur

Tarifeleri siteden bakabilirsiniz
    Modem ucretsiz olmasi gerek

• Ben bulamadım bir zahmet linkini atsan :)
  • quote:

Ben bulamadım bir zahmet linkini atsan :)

http://www.superonline.net/kampanyalar
  • Teşekkür ediyorum kablosuz modem alınmaya karar verildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.