Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayar ile wifiye bağlanmaka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bir masaüstü bilgisayarım var, ama evimizde internet yok dolayısıyla bende alt komşumuzun İnternetini kullanıyorum ama aynı şeyi pc için söyleyemem çünkü benim bilgisayarımda wifi desteği yok. Ben alt komşumuzun wifisine masaüstü pc ile bağlantı kurmak için ne yapabilirim acaba lütfen yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ProJelly

Arkadaşlar benim bir masaüstü bilgisayarım var, ama evimizde internet yok dolayısıyla bende alt komşumuzun İnternetini kullanıyorum ama aynı şeyi pc için söyleyemem çünkü benim bilgisayarımda wifi desteği yok. Ben alt komşumuzun wifisine masaüstü pc ile bağlantı kurmak için ne yapabilirim acaba lütfen yardımcı olur musunuz?

repeater yapan bir cihaz alın
    hem kendi evinizde wifi ağınızı genişletmiş olursunuz hemde bir kablo yardımıyla masaüstü bilgisayarı nete çıkarabilirsiniz
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Ya ben biraz cahilim bu konularda Repeater'ı ben birtek ingilizcede tekrarlayıcı olarak biliyorum donanım alanındaki kullanım amacı nedir acaba?
  • Wi-Fi USB adaptörü ile kolayca bağlantı kurabilirsiniz. Bütçenizi söylerseniz model önerebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, ek olarak;

https://forum.donanimhaber.com/m_120996277/tm.htm

adresindeki wifi adaptörlerden edinip, usb portuna takacağınız cihaz ile bilgisayarınıza wifi özelliği kazandırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProJelly

Ya ben biraz cahilim bu konularda Repeater'ı ben birtek ingilizcede tekrarlayıcı olarak biliyorum donanım alanındaki kullanım amacı nedir acaba?

bütçe nedir cihaz için
  • yücel52 kullanıcısına yanıt
    Şimdilik bir bütçe yok, ama ucuzdan pahalıya doğru bir kaç model sıralayabilirseniz çok sevinirim Mesela 1. Bilmem Ne 15TL 2. Bilmem Ne 25 TL Böyle yani :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çok pahalı veya kaliteli bir ürüne yok önceliğim düşük fiyatlı olması, sebebi ise alt komşumdan bağlanacak olmam ve oturduğum yerde gayet iyi çekiyor.
  • tp-link usb adaptörler var 25-40 tl aralığında. işinizi görür.

daha da ucuz ürünler de var, bütçenize göre birini alabilirsiniz.

http://www.hepsiburada.com/wireless-adaptorler-c-103939?siralama=artanfiyat
  • wrisked W kullanıcısına yanıt
    Ya ben şu iki ürünü buldum da, bunları takınca direk wifi ağlarını görebiliyor muyum acaba ? :)

• ProJelly kullanıcısına yanıt
    Görürsünüz bir sorun olmaz herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.