Şimdi Ara

Masaüstü bilgisayar ile Laptop takaslamak....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan masaüstü bilgisayar kullanmaktayım.Sistemi toplayalı 3 yıl oldu haliyle garantisi bitti.

Bilgisayarımın özellikleri;

intel i5 2500k işlemci (overclock yapılmadı )

asus p8z68 vl-x anakart

2*4 gb kingston ddr3 ram

1 tb wd 7200 rpm harddisk

asus msi r 6850 1 gb 256 bit ekran kartı

lg dvd writer

Cooler master rc 430 kasa ( kasaya ek 3 tane 12 mm fan taktırdım )

22'' samsung S22B150 led mönitör

a4 tech klavye ve mause seti

Takaslayacağım laptop asus 555kl modeli laptopun özellikleri

Intel® Core™ i7-5500U 2.4 GHz Turbo Boost ile 3 GHz'e kadar.4 MB Intel® Smart Cache
    İŞLEMCİ TÜRÜ Intel Core i7

RAM 8 GB DDR3

SABİT DİSK 1 TB SATA (5400 Rpm) HDD

OPTİK SÜRÜCÜ DVD+/-RW Drive

İŞLETİM SİSTEMİ FreeDos (windows işletim sistemi yoktur)

EKRAN KARTI Nvidia Geforce GT840M 2GB Paylaşımsız Ekran Kartı

EKRAN BOYUTU 15.6'' LED HD (1366x768)

EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1366 x 768

SES ÇIKIŞI Dahili Stereo Hoparlör

Arkadaşlar bu laptop için arkadaş benim pc nin üzerine 250 tl istiyor onun laptopu 3 aylık ve 2 yıl garantili...

Daha önce hiç laptop kullanmadım sizce takas etmeye değer mi ? Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.Laptop çok temiz sıfır gibi arkadaş benim bilgisayarı çok istiyor.Szice ne yapayım ?

• Ben olsam böyle bir takası aklımdan bile geçirmezdim.Hadi kendine iyi bak der giderdim.Senin bilgisayarından tek iyi olan özelliği laptopun taşınabiliyor olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SANZE -- 23 Ağustos 2015; 15:04:12 >
  • Bide üstüne 250 mi? O senin arkadaşın değildir arkadaşın olsa yerinde duramazsın. Şaka bir yana büyük zarar edersin
  • Arkadaşa katılıyorum. Eğer çok gezen birisiyseniz ve laptopa ihtiyacınız varsa bile elinizdekileri satıp üzerine para ekleyip birşeyler alın. Daha iyisini alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tristan23

Arkadaşa katılıyorum. Eğer çok gezen birisiyseniz ve laptopa ihtiyacınız varsa bile elinizdekileri satıp üzerine para ekleyip birşeyler alın. Daha iyisini alabilirsiniz.

hocam ben sistemi kaça satabilirim ederi nedir sizce ? olmadı satıp üzerine ekler alırım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokrates 1983 -- 23 Ağustos 2015; 15:49:09 >
  • Hocam en ufak bir fikrim yok açıkçası. 2. el ilanlarına bakabilirsiniz. sizin parçalarınızı bulabilirsiniz ve değerlerine oradan bakıp bir fiyat çıkarabilirsiniz. Yada 2. el bilgisayarlar kısmında referansı kuvvetli kişilere sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tristan23 -- 23 Ağustos 2015; 15:56:42 >
  • başka tavsiyesi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netbook tan masaüstü pc yapmak.
    14 yıl önce açıldı
    Masaüstü + Laptop Öneri
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam dediğim gibi 2. el piyasasını takip eden birisiyle konuşursanız daha iyi yardımcı olur size.
  • Bende satmayin sistemi guncelleyin derim satilacaksada 1100-1200 civari gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Laptop alıp masaüstü gibi sabit kullanacaksanız hiç almayın bile geçici heves sizin ki bence. =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.