Şimdi Ara

Masaüstü Bilgisayar İçin İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha bu yaz topladığım bilgisayar da internete giremiyorum.Evimde ki internet sadece wireless.Masaüstü bilgisayarımda ise sadece kablolu bağlantı var.Nasıl/Ne ile ben masaüstü bilgisayarımı wireless ile internete bağlayabilirim ?
    Link ile desteklerseniz cevabınızı çok mutlu olurum.Şimdiden sağolun.
    Anakart Asus M5A97 R2.0 (PCI Exp girişi ile ilgili bir şey olursa diye söyledim)

• usb Wıreless Adaptör kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: er türk

usb Wıreless Adaptör kullanabilirsin

Modem ile odam arasında 20 metre var.Hangi tür usb modem önerebilirsiniz ?
  • 20 metre arada duvar durumu nedir arada sinyal bozacak cihaz varmı hepsi etken ve ben usb adaptör kullanmıyorum evde kullananlar yardımcı olabilir
  • merhaba kardeşim. hemen yapman gerken şeyi söylüyorum Gidip bir bilgisayarcıdan. Tp-link. TLWN722N 150 MBPS HİGH-GAİN wifi modem almak fiyatı 30-40 tl civarı. bunu al driverini yükle. kasadada artık wifi var. istedigin gibi kullanabilirsin. eger sinyal kasanda düşük çekerse. dert etme. hemen benim yaptıgım gibi git bir "8 desibel Tp-link anten al. modeme takabilecegin anten" uzun zaten. bu kesinlikle daha verimli olucaktır.... ve kesinlikle iki şekildede senin işini yapar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrSpY14

merhaba kardeşim. hemen yapman gerken şeyi söylüyorum Gidip bir bilgisayarcıdan. Tp-link. TLWN722N 150 MBPS HİGH-GAİN wifi modem almak fiyatı 30-40 tl civarı. bunu al driverini yükle. kasadada artık wifi var. istedigin gibi kullanabilirsin. eger sinyal kasanda düşük çekerse. dert etme. hemen benim yaptıgım gibi git bir "8 desibel Tp-link anten al. modeme takabilecegin anten" uzun zaten. bu kesinlikle daha verimli olucaktır.... ve kesinlikle iki şekildede senin işini yapar...

2 kapı var arada.Eğer düşük çekiyorsa fiyatı arttırıp daha kaliteli bir ürün alabilirim.Eğer tavsiyeniz varsa bekliyorum.
  • kardeş 20 metre mesafe var diyorsun. zaten modemi alınca üzerindeki 4 db antente işini rahatça görür. kesinlikle sıkıtnı çekmessin fakat sinyal kalitesinden memnun kkalmazsan diyorum. veya güçlendirmek istersen. git 8 db sadece anteni al fiyatı 15 20 tl civarı tak onu modeme. bu kadar bitti kesinlikle işini fazlasıyla görür... :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    netbook tan masaüstü pc yapmak.
    14 yıl önce açıldı
    1500TL İNTERNET AMAÇLI PC !
    15 yıl önce açıldı
    Ofis için bilgisayar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.