İyi günler, Daha bu yaz topladığım bilgisayar da internete giremiyorum.Evimde ki internet sadece wireless.Masaüstü bilgisayarımda ise sadece kablolu bağlantı var.Nasıl/Ne ile ben masaüstü bilgisayarımı wireless ile internete bağlayabilirim ? Link ile desteklerseniz cevabınızı çok mutlu olurum.Şimdiden sağolun. Anakart Asus M5A97 R2.0 (PCI Exp girişi ile ilgili bir şey olursa diye söyledim)
usb Wıreless Adaptör kullanabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: er türk
usb Wıreless Adaptör kullanabilirsin
Modem ile odam arasında 20 metre var.Hangi tür usb modem önerebilirsiniz ?
20 metre arada duvar durumu nedir arada sinyal bozacak cihaz varmı hepsi etken ve ben usb adaptör kullanmıyorum evde kullananlar yardımcı olabilir
merhaba kardeşim. hemen yapman gerken şeyi söylüyorum Gidip bir bilgisayarcıdan. Tp-link. TLWN722N 150 MBPS HİGH-GAİN wifi modem almak fiyatı 30-40 tl civarı. bunu al driverini yükle. kasadada artık wifi var. istedigin gibi kullanabilirsin. eger sinyal kasanda düşük çekerse. dert etme. hemen benim yaptıgım gibi git bir "8 desibel Tp-link anten al. modeme takabilecegin anten" uzun zaten. bu kesinlikle daha verimli olucaktır.... ve kesinlikle iki şekildede senin işini yapar...
quote:
Orijinalden alıntı: CrSpY14
merhaba kardeşim. hemen yapman gerken şeyi söylüyorum Gidip bir bilgisayarcıdan. Tp-link. TLWN722N 150 MBPS HİGH-GAİN wifi modem almak fiyatı 30-40 tl civarı. bunu al driverini yükle. kasadada artık wifi var. istedigin gibi kullanabilirsin. eger sinyal kasanda düşük çekerse. dert etme. hemen benim yaptıgım gibi git bir "8 desibel Tp-link anten al. modeme takabilecegin anten" uzun zaten. bu kesinlikle daha verimli olucaktır.... ve kesinlikle iki şekildede senin işini yapar...
2 kapı var arada.Eğer düşük çekiyorsa fiyatı arttırıp daha kaliteli bir ürün alabilirim.Eğer tavsiyeniz varsa bekliyorum.
kardeş 20 metre mesafe var diyorsun. zaten modemi alınca üzerindeki 4 db antente işini rahatça görür. kesinlikle sıkıtnı çekmessin fakat sinyal kalitesinden memnun kkalmazsan diyorum. veya güçlendirmek istersen. git 8 db sadece anteni al fiyatı 15 20 tl civarı tak onu modeme. bu kadar bitti kesinlikle işini fazlasıyla görür... :)