Şimdi Ara

Masa üzeri bilgisayarımda monitöre görüntü gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktaki gibi bilgisayar çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor. Önceleri ramleri değiştirince, power kablosunu çekip bıraktığımda veya çekip açma kapama düğmesine basarak statigini aldığımda açılırdı şimdi hiç açılmıyor sabahtan beri deniyorum 2 kere açıldı birdaha hiç açılmadı yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• topraklama yok mu prizde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: togebi33

topraklama yok mu prizde ?

Bilmiyorum ki nasıl anlarız

• Arkadaşlar yardım edecek yok mu

• prizi sök bak 3 tane mi kablo var 2 tane mi eğer topraklama yoksa elektrik hattında topraklama çek , çekemem diyorsan prizdeki nötr kablo ile topraklamayı birleştir topraklamayı nötr üzerinden yapsın sorunun çözülür
  • quote:

prizi sök bak 3 tane mi kablo var 2 tane mi eğer topraklama yoksa elektrik hattında topraklama çek , çekemem diyorsan prizdeki nötr kablo ile topraklamayı birleştir topraklamayı nötr üzerinden yapsın sorunun çözülür

Yani topraklamayla alakalı bütün sorun öyle mi

• ilk mesajında anlattıklarına göre öyle gözüküyor , benimde şuan kaldığım öğrenci evinde topraklama sorunu vardı topraklamayı nötr'e aktararak çözdüm olayı gayet basit bir iş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ilk mesajında anlattıklarına göre öyle gözüküyor , benimde şuan kaldığım öğrenci evinde topraklama sorunu vardı topraklamayı nötr'e aktararak çözdüm olayı gayet basit bir iş.

Çok teşekkür ederim sağolasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.