Şimdi Ara

Masa üstü PC CSGO oynarken kendi kendine reset atıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayarım oyun oynarken kendi kendine reset atıyor. Son 2 günden beridir 3 kez oldu. Elektrik gitti-geldi mi diye bakıyorum modem ışıkları aynen yanıyor yani herhalde Elektrik gitse modem de kapanıp açılır.Ayrıca lambalar filan sönmüyor.Yani Elektriğin gidip gelmesi ile alakası yok herhalde, ne bileyim o anda Elektrik Voltaj düşmesi olsa PSU bu durumu tolere edip PC nin reset atmasını engellemez mi ?


    sıcaklık değerleri normal CPU 70 üstünü görmüyor , aynı şekilde GPU da 70 üstünü görmüyor oyun oynarken CPU ve GPU 67-70 arası görünüyor yani reset atmasının sıcaklık değerleri ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum , daha önce test yaparken CPU-GPU 90 ları filan görmüştü ama reset atma diye bir şey olmadı.


    bu sorunun nedeni ne olabilir ?

    ayrıca reset attıktan sonra pc tekrar açıldığı zaman bazen CSGO oyununa girmiyor.Yeşil sekme olan oyuna katıl diyorum, internet var her şey normal ama oyuna girmiyor 2 saat ban yedim.Bu durum Valve sisteminden mi kaynaklanıyor yoksa benim sistemle bir ilgisi olabilir mi ? daha önce CSGO da internet veya Elektrik gidip geldiği zaman oyuna giremeyen var mı ?


    sistemim bayağı eski ama işimi görüyor şimdilik


    CPU Türü : QuadCore Intel Core i7-950, 3200 MHz

    Anakart Adı : Asus P6X58D-E 

    Sistem Belleği : Kingston 6 GB (DDR3 SDRAM)

    Ekran Kartı : AMD Radeon HD 5850

    Güç kaynağı : Thermaltake 600W








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.