Şimdi Ara

Masa Tenisi Yapmak [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenci evinde yaşıyorum. Salonda yok denecek kadar az eşya var. Bir masa tenisi kurmak istiyorum ama fiyatları çok pahalı. Bunu marangozdan sunta alarak falan yapsak işe yarar mı, oynarken zevk verir mi? Ayrıca kaça patlar?

• suntadan pek olmaz gibi geliyor ama. takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-60 tl maliyetle yaptım. (file dahil değil)

4 parça sunta kestirdim, astar+boya ile boyadım. Malzeme markalarını hatırlamıyorum 2 seneye yakın oldu.

Masa tenisi masası standartlarını araştır. Genelde mdf mi ne ondan kullanıyorlar ama pahalı geldiği için sunta kestirdim tekzende. Gayet de güzel oldu. Topun sekme mesafesi, boyutlar standarta oldukça yakın, tad veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-ompLo

50-60 tl maliyetle yaptım. (file dahil değil)

4 parça sunta kestirdim, astar+boya ile boyadım. Malzeme markalarını hatırlamıyorum 2 seneye yakın oldu.

Masa tenisi masası standartlarını araştır. Genelde mdf mi ne ondan kullanıyorlar ama pahalı geldiği için sunta kestirdim tekzende. Gayet de güzel oldu. Topun sekme mesafesi, boyutlar standarta oldukça yakın, tad veriyor.

yorum için teşekkürler şevkimi artırdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeaTone

Öğrenci evinde yaşıyorum. Salonda yok denecek kadar az eşya var. Bir masa tenisi kurmak istiyorum ama fiyatları çok pahalı. Bunu marangozdan sunta alarak falan yapsak işe yarar mı, oynarken zevk verir mi? Ayrıca kaça patlar?
    komşularınla boğuşursun her gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

komşularınla boğuşursun her gün

Komşularımın hepsi öğrenci. Evde elektro gitar , bateri çalıyorum ses etmiyorlar
  • sunta değilde mdf kullanman lazım birde fırçayla boyarsan pürüzlü ve dalgalı olur top yön değiştirir kompresörler boyaman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok ince ayar yapman lazım bunu şöyle açıklayayım bizim okuldaki masalar iki parça birini çok az yamulttuğumuzda top alışılmışındışında hareket ediyor
    marka dunlop
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.