|
Masa 14 o siteden çıkış yap kardeşim !

-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir ara bir adam geziyordu oylesine benim sürem bitmek üzereydi metin2 oynuyordum hesabim calinmasin diye onceden kapatiyordum tam o esnada adam gelmis diyor niye kapadin dedim sürem bitecekti büyük olsam kesin kavga ederdim derdim sanane sen kimsin başlardi oyle kavga zaten adam degisik bir tipti bakişlari felan dedektif gibiydi jddjjd o zamanlar 12 13 yaslarindaydim hey gidi gunler
2008 di heralde bi cocuk yanima otutup nolur su sitelere birlikte girelim diye yalvarmisti baya sasirmistim
girmemistim cunku babam kafenin ortagiydi
Bizim köyde internet kafe vardı. Orda kafe programında uygunsuz siteye girildiğinde masa 14 yasaklı siteye girdi diye sesli şekilde uyarı verirdi.
-
Puhhaaha -
Cs oynarken azanı da ilk defa duydum -
Yıllar önce Bizim işyerinde ki bi kaç arkadaş bi net kafeye gidiyorlardı, kafede zorno izlemek serbestti bizim arkadaşların buraya gelme sebebi de bu yüzdendi
Ben de ortama bir bakayım diye girdim bakmaz olaydım tüm masalar yardırıyordutuvalete gireyim sonra çıkarım dedim tuvalet camın da aynen şöyle yazıyordu
TUVALETİ İNSAN GİBİ KULLANIN
Tahminimce gelen tuvalete koşup sağa sola duvarlara attırmış bu da kafe sahibini bezdirmiş
Kafe kafe değil dijital kerhane
Dijital kerhaneci -
Duvardaki kadın grafitisine yükselmiştir -
quote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Duvardaki kadın grafitisine yükselmiştirHangi mapte hocam?
İlk defa duydum :D
Yıl 2010 falan pc başında bi eleman mastürbasyon yapıyordu. Adamı uyardılar falan dinlemedi yaka paça dışarı atmışlardı.
-
Avicim şimdi okula benzer bir map var yapan kişi hapse girmişti neyse bahçede tünel gibi bir yerde kadına benzer bir grafiti var -
quote:
Orijinalden alıntı: Başbilen
Avicim şimdi okula benzer bir map var yapan kişi hapse girmişti neyse bahçede tünel gibi bir yerde kadına benzer bir grafiti varHocam mapin ismi ne acaba?
Bilmiyorum -
baban olmasa sende razisin yaniahahahhaa -
diyorum ya cok beter diye csyi bırak mahallede top oynarken azıyordu :D -
ne yalan söyleyim yatkınlık vardı
En Beğenilen Yanıtlar

Cs oynarken azanı da ilk defa duydum
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X