Bildirim
Marvel Tokon : Fighting Souls (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sanırım anime tarzında oynadığım en iyi dövüş oyunu. Sadece single oynuyorum şimdilik. Ona rağmen harika bir oyun. Görseller, akıcılık, içeriklerin doyuruculuğu çok iyi. Marvel vs Capcom serisinin bir nevi manevi halefi gibi bakıyorum oyuna. En son Marvel vs Capcom Infinite'te bırakmıştı seriyi Capcom. Arc System olması gerektiği gibi bir oyun yapmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 2 Eylül 2026; 17:30:4 >_____________________________ -
Oyun büyük ihtimalle uzun yıllar tutmayacak . Konuyla ilgili çok araştırma yaptım ve bunla ilgili maximillian dood adındaki popüler youtuberın görüşlerini aynen aktarıyorum . Bunların nerdeyse hepsine de katılıyorum .
1) Dövüş oyunu janrası sanıldığı kadar büyük değil diyor . 2xko , invincibe vs nin de ölmesini buna bağlıyor
2) insanların sevdiği oyunlara karşı eskisine göre daha tutucu diyor . Yani iyi bir sf oyuncusu tekken oyuncusu bu oyunda iyi olmak için uğraşmaz diyor
3) Tag dövüş oyunları tamamen öldü diyor
Özellikle yeni oyuncular ekranda karışıklık istemiyor . Özellikle bazı oyuncular 4 karakterin kostümünü aynı renk yapınca hangisi asist hangisi döviş karakteri belli olmadığı için oyunu mahvediyormuş .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki