Şimdi Ara

Marvel's Wolverine | PC ANA KONU (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Aynen öyle hocam zaten mayısta çıkacaksa sene sonuna ön siparişe açılır, oyunla birlikte konsolu da çekeriz. Wolverine'in çıkış tarihi konusunda da aynısını düşünüyorum. Şu an için GTA mayısta garanti diyebiliriz. Aksi halde Wolverine'in de çıkış tarihi değişecektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • X-Men Origins Wolverine oynuyorum üç dört akşamdır Rpcs3 üzerinden. Şahane. Yapılmış en iyi süper kahraman oyunlarından biri olduğu halde sanki çıktığı yılda bile pek tutulmadı ama oyun gayet iyi yaşlanmış. Bam güm hackn slash ve müthiş de akıcı hani mekanikler. Bir göz atılmasında fayda var. Bence oyunu tek kusuru bir tık uzun olmasıydı. Bitecek herhalde dediğim yerde 2 saat falan daha uzadı mesela, beni biraz baydı ama dediğim gibi bu oyun çıkana kadar bir tur oynanır ve geçmişte gayet de kaliteli oyunlar yapıldığı bir kez daha görülebilir. Dile kolay 2009 oyunu.

Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.