Discorddan ekran görüntüsü atabilirsen veya yayın açabilirsen bir bakarım |
Marvel's Spiderman 2 Türkçe Yama (10. sayfa)

-
-
Oyunun korsan ise indirdiğin sürümden olabilir. Spiderman 2.rne dosyası varsa oyunun konumunda, onu silip tekrar dene, eğer bu dosya yoksa bir kaç kişi aynı yerden indirmiş ve o sürümde hata var korsanda, ona yarın bakacağım çözümüne
-
KRAL SPİDERMAN KANATLARINI AÇICAKKEN HANGİ DÜĞMEYE BASMALIYIZ ONU GÖSTERMİYOR ACTION WEB STRİKE DİYOR
-
Kral v2 çeviriyi bekleyelim mi yoksa v1 ile en azından ilk 1 saatlik kısmı deneyelim mi daha yeni indi ne yapalım birde bu açılmayan arkadaşların torrentli olduklarından dolayı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyiki varsınız, size ne kadar dua etsek az gerçekten. Elinize yüreğinize sağlık, kolay gelsin hepinize.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar v2'yi 13:00 gibi paylaşacağım bilginiz olsun. Şimdi biraz dinlenmem gerekiyor. Uyandıktan sonra kaldığım yerleri düzenleyip paylaşacağım.
-
eline sağlık allah razı olsun
-
V2 de, özellikle May teyzenin mayıs teyze olarak gözükmesin. düzeltilmesi hoş olur.
v2 çıktı mı hocam bu arada ellerine sağlık malum yerdeki paralı yama çok pahalıydı 200 tl istiyorlar insafsızlar sizin sayenizde oynayacağım
-
Öncelikle ellerinize sağlık makine çevirileri birkac sürüm sonra çok iyi bir noktaya geldiği için v2yi bekleyeceğim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
V2'yi daha fazla bekletmeden paylaşacağım şimdi, bir kaç saat sonra da v3 olarak paylaşacağım. Hafta sonu olduğu için, biraz daha seri ve fazla güncelleme vereceğim ki, beklemek istemeyenler sürekli güncellenmiş halde oynasınlar, oyunda çok fazla terim ve diyalog olduğu için düzenlemesi zaman alıyor. Anlayışınızı bekliyorum bu konuda
-
Türkçe Yama v2 olarak güncellenmiştir.v2 ile çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellendi. Oyunu güncellemeye devam ediyorum. Gün içinde v3 güncellemesini de paylaşacağım. 5 arkadaşımız test ediyor sağ olsunlar ve attıkları en ufak yerleri bile güncelliyoruz. Bir kaç güncelleme sonra, çok iyi seviyeye gelecektir Türkçe yama, calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
-
yamayı kurdum ama oyun açılmıyor
-
benim de maalesef yamayı kurduktan sonra oyunun exe'si tepki vermeyip açılmamaya başladı. yamayı kaldırdığımda giriyor. me ile biten dosyayı silsem de çözüm olmadı. sürüm "rune"
bu arada benim bir sorunum daha var yardımcı olabilecek var mı? Oyunu ingilizce oynayayım en azından dedim ama yamayı kaldırıp girdiğimde oyun rusça açılıyor bu sefer. menülerde language seçeneğini bulamadığımdan ingilizceye çeviremiyorum.
-
Windows Defender virüs bulmasaydı kurardım ama şu haliyle güvenemeyeceğim. Yine de emeğinize sağlık.
-
V2 sürümünü kurmama windows hiç bir şekilde izin vermiyor. Virus olarak algılıyor ve geri yükle seçeneği bile yok. Erişimi tamamen engelledi. Nasıl kuracağım konusunda bir fikrim yok. Herhangi bir şekilde yardımcı olabilecek birileri var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corwho -- 1 Şubat 2025; 14:2:5 > -
Bendede yamayi kurunca oyun acilmiyor
Bir korsan sürümünde yama çalışmıyor şuan ve o sürümü indiren herkes rusça açılmasından şikayetçi, büyük ihtimal sorun orada başlıyor olabilir zaten ama şuanda her korsan sürümü indirip, uyarlama gibi bir şansım yok maalesef, dosyalarına bakmaya çalışıyorum yükleyenlerden, bir çözüm bulursam söylerim ama interneti hızlı olanlar başka yerden indirmeyi deneyebilir.
-
Normalde böyle bir şey olmaması lazım ama neden yapıyor bende anlamadım. Virüstotal sonuçlarında tek bir uyarı var ve diğer başka hiç bir şey, bir şeyde gösterip bulmuyor ama anlamadım valla arkadaşlar, çok fazla yoğunluk olduğu içinde her şeye yetişmekte zorlanıyorum şuanda, sırayla tek tek çözüme kavuştururuz.
www.virustotal.com
VirusTotalhttps://www.virustotal.com/gui/file/f45e5ea156581615e4d33e0d0bc155a2cd77a0dbbb3b4845b6f7aab0e164eb96 -
Spider-Man2.rne silin.
Epic Games kurulumu seçin.
Böyle yaparak TR yama sıkıntısını çözdüm..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X