Marvel's Spider-Man 2 Türkçe yama istek (2. sayfa)

-
-
Virüs uyarısı göstermesinin sebebi windows tarafından imzalı uygulama olmamasıydı sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Epeydir kanallarına bakmıyordum bugün spiderman 2 için bakayım dedim o da ne 160tan 210a çıkmış
Oldu biz kalkalım teşekkürler :))
Zaten spidermande gameplay önplana çıktığı için düzenlenmiş deepl çevirisi de iş görür
Sürümden kazanmak yerine açgözlülüğü tercih edenler kepenkleri indirip gitmeye mahkum
Belki rahat 10 kere abonelik almışımdır ama artık almayacağım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Asgariye zam geldiya işçilerin gideri artmıştır ondan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam incelemeleri: Karışık
Yorumlarda yazılan Sürekli crash veriyormuş ve optimize değilmiş..
Leak olan Marvel Spiderman 2'yi optimize ve stabil hale getiren Brezilyalı grup kadar'da olamadınız
-
hocam peki ücretsiz Türkçe yama çıkması ortalama kaç gün sürer sizce
-
en kısa sürede çıkar umarım
-
story master halleder adama destek cıkcaktım kusura bakmasın bu ara sıkısıgım bıraz hep oyunları aldım spıderman2 f f 7 rebırt derken maas bıttı ama en kısa zamanda destek cıkcam bızı dusunup yama yaptıgın ıcın 200 tl dıgerlerıne verene kadar story master gardsım kazansın
-
ne zaman gelir beklemedeyiz ?
-
Story Master, zarzurt veya volktyson bunlardan biri kesinlikle çeviriyordur, en kısa zamanda paylaşırlar.
-
-
Ooo @zartzurt456 başkan konuya el attıysa bu iş tamamdır. Şimdiden eline koluna saglık. Merakla bekliyoruz @zartzurt456
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam kolay gelsin en erken ne zaman tamamlarsınız sağolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X