Ekran görüntüsü yok bişey yok kardeşim. |
Marvel's Avengers Türkçe Yama İstek (3. sayfa)

-
-
ekran görüntüsüne ne gerek tüm toollar yolladığım adreste bulunmakta. Yama yapmayı bilen varsa o toolu ve DRM Dumper kullanarak yamayı yapabilir
@sinnerclown
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Akyol -- 3 Şubat 2022; 18:54:15 > -
Ekran Görüntüsü Almak Şart Değil Bu işlerden anlayan birisi denesin şu toolu belki çıkarda yama Türkçe oynarız -
Ben daha önce GTA serisini cevirdim ama onların toolu ayniydi , çokta kolaydı o. Marvels Avengers çevirisi kolay olsaydı çıktığı ay yapmışlardı. Bu hafta dosyayı açmayı ben Denerim ama pek tecrübem yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaan Akyol -- 3 Şubat 2022; 22:27:26 > -
Çevrilse de oynasak.
-
Arkadaşlar oyuna yama yapmak için 4-5 saattir unpack işlemiyle cebelleştim fakat ortada doğru düzgün bir tool yok. tiger uzantılı dosyayı açabildim fakat unpack işeminde takıldım eğer birisi tool yazmayı biliyorsa yardımcı olabilir mi ? Tomb Raider 2013ün toolu ile yapmak gerekirse direkt locals.bin dosyası gerek o da unpack işlemiyle oluyor
-
Son Durum Nedir?
-
Ben yardim olmadıkça yamayı yapamam. Çok bilgim yok Unpacker bulabilirseniz yapabilirim
-
Olmayacak gibi
-
5 ay geçmiş ama bi sorayım dedim, oyunun çevirisiyle ile uğraşan var mı arkadaşlar ? :)
-
Deneyen var mı bunlar gerçek mi?
türkçe yamacı
Marvel's Avengers PC Türkçe Yama - Beta Sürüm Yayında! - Türkçe Yamacıhttps://www.turkceyamaci.com/aksiyon-oyunlari-turkce-yama/marvels-avengers-pc-turkce-yama-beta-surum-yayinda/.html -
ya bu siteye virüslü diyorlar ama yaması olmayan oyunların bu ekran görüntüleri nereden geliyor türkçe olarak..
-
Konu hort olunca gördüm yukardaki batman avatarlı troll nasılda keklemiş milleti ama yapacak bir şey yok millet seviyor keklenmeyi.
-
Photoshop kardeşim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X