Şimdi Ara

Marvel filmleriyle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere önümüzde çıkacak birçok Marvel filmi var. Captain America: The Winter Soldier, Thor: The Dark World, Iron Man 3 bunlardan birkaçı. Merak ettiğim şey acaba bu filmler The Avengers'ın devamı olarak mı başlayacak yoksa The Avengers'dan öncesini konu alan ilk filmlerinin devamı gibi hikayeleri mi olacak?

Ayrıca bu temmuzda vizyona girecek olan The Wolverine filminin, 2009 yılında vizyona giren X-Men Origins: Wolverine'le bir ilgisi var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakaka -- 16 Nisan 2013; 16:19:41 >

• Filmler kronolojik olarak the avengers'tan sonrasını konu alacak bu açıklandı. Bununla beraber yeni wolverine filmi ise 2009 ypaımı filmin devamı niteliğinde olacak.
  • Beklediğim cevap buydu çok teşekkürler :D
  • 2017 de falan marvel boxset çıkar bütün flimleri bir arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

Filmler kronolojik olarak the avengers'tan sonrasını konu alacak bu açıklandı. Bununla beraber yeni wolverine filmi ise 2009 ypaımı filmin devamı niteliğinde olacak.

Devamı niteliğinde olduğundan şüpheliyim. Zaman kavramı olarakta x-men the last stand'ten sonrasını anlatıcak. Yani zaman atlayışı aşırı fazla olduğundan devamı niteliğinde olucağını sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel evreninde zaman kavramı allak bullak zaten. Aslında bu filmleri de çizgi roman olarak düşünmek lazım. Her karakterin maceralarını anlatan kendi çizgi romanları var. Her çizgi romanda genelde önceki çizgi romandaki olay hiç olmamış gibi yeni bir macera başlar. Bir de bu karakterlerin bir araya gelip Avengers'ı oluşturması var. Nasıl anlatacağımı da bilemedim şimdi. Çok karışık bir evren hem herkesin bir şekilde birbiriyle bağlantısı var hem de bazen hiç birbirleri yokmuş gibi kendi maceralarına atılıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redway

quote:

Orijinalden alıntı: !antidote!

Filmler kronolojik olarak the avengers'tan sonrasını konu alacak bu açıklandı. Bununla beraber yeni wolverine filmi ise 2009 ypaımı filmin devamı niteliğinde olacak.

Devamı niteliğinde olduğundan şüpheliyim. Zaman kavramı olarakta x-men the last stand'ten sonrasını anlatıcak. Yani zaman atlayışı aşırı fazla olduğundan devamı niteliğinde olucağını sanmıyorum.

evet the last standden sonrasını anlatacak devamı derken ufak bir detayı atladım en iyisi sonrası diyelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X-Men'in Avengers ve yelerinin filmleriyle herhangi bir bağlantısı yok.X-Men'in film hakları tamamen Fox'a ait bu yzden Disney, Avengers takımının filmlerinde X-Men karakterlerini kullanamıyor.
    X-Men kronolojisine Gelirsek:
    X-Men First Class
    Days of The Future Past
    X-Origins Wolverine
    X-Men
    X-Men 2
    X-Men Last Stand
    The Wolverine
    Days of The Future Past

Days of the future apst'in bir kısmı Fist Class'dan sonra bir kısmı da X3'den sonra geçiyor.
  • Demir Adam ın 3 filminin Avengers ile hiç alakası yok.Çizgi Roman evrenini direk unutun bu filmleri onlardan bağımsız olarak izleyin.
    Birbirlerinden tamamen kopuklar,en basit örnek : Tony Stark ın ilk Demir Adam olması Vietnam Savaşında dır.Ama ilk filmde olay Afganistan da olur.Filmleri 616 evreninden bağımsız düşünün ve izleyin.
    Sonra benim gibi filmlerden nefret etmeyin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.