Şimdi Ara

Mart - Nisan İçin Şimdiden Uyarı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 1 aya yakındır girmiyorum foruma sanırım tekrar da giremem sınava kadar yani belki sınav akşamı kafa dağıtmak için her neyse.

Arkadaşlar her yıl olduğu gibi bazı fazla zeki arkadaşlar mart hadi nisan diyelim nisan civarları falan başlıyacaklar " arkadaşlar olmuyooo " " ben bıraktım zaten " " seneye inşallah mezuna kalacam " " yok hocam mezuna kalmak daha mantıklı" falan gibi moral bozma işlemlerini özellikle artık son hamlelerin yapıldığı mayıs ayı gibi bunlar en üst seviyeye ulaşacak burada " Arkadaşlar seneye bırakıyorum :(" konusu açan 10 kişiden 9 u moral bozma amaçlıdır o yüzden o tip konulara itibar etmenizi önermem. Mezunum bu sene ve gerçekten insanın canı acayip sıkılıyor " keşke fizik , kimya falan gibi bir bölüm yazıp gideydim " diyorsunuz. Ama sabrederseniz şurada hazirana kadar sınavdan sonra kafanıza göre takılın.

Bir lafım da yetişir mi diyenlere yetişir arkadaşlar yetişir yani hepten her konuda sıfır değilseniz yetişir rahat olun yani rahattan kastım panik yapmayın devam edin çalışmalara hedefi yüksek olanlar haftada 2 deneme atsın yani en azından ben öyle yapacam.

Neyse şimdiden hepinize başarılar umarım istediğiniz puanlar ,sıralamalar gelir.

Saygılar...

• Saol kardas moralim düzeldi başarılar dilerim sana
  • arkadaşlar olmuyooo, ben bıraktım zaten, seneye inşallah mezuna kalacam, yok hocam mezuna kalmak daha mantıklı, Arkadaşlar seneye bırakıyorum :(
  • Reis 2 deneme işini ben de yapacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol kardeşim ben tyt gircem sadece kalan süreçte 0 dan konular tekrar bitermi MF

• Daha benim hic baslamadigim dersler var 2. Oturumda ama yetiscegine inaniyorum gecen sene oyle oldu en azindan. Panikde yapmiyorum hic. Hedefde ilk 60 k mf

• Haklsın hocam.O konular açıldığında buralarda olmamak daha iyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.