Şimdi Ara

Mart ayı oyun ayı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: MHos

MART AYINDA ÇIKACAK EN İYİ OYUN GOW

GOW olsun isterse gamewatch'da çıksın en iyisi o diyorsunuz yani.
  • BİA çıksın artık.. güzel bide online desteği olursa yemede yanında yat WWII temalı taktik fps.. online için kulağa hoş geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3x -- 28 Şubat 2008; 21:02:00 >
  • Ya arkadaşlar Rock Band'in PAL versiyonu nerdeeeeeeeee????? 2008 Q1 olarak gözüküyor oyun her yerde ama bu listede de yok :(((

Çıksın artık şu oyun PAL'e, gidip sırf bu yüzden NTSC alet aldıracaklar yoksa bana....
  • quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Brother in arms Mart ayında çıkmayacak mıydı yaw?

Haziran ayına ertelendi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

Ya arkadaşlar Rock Band'in PAL versiyonu nerdeeeeeeeee????? 2008 Q1 olarak gözüküyor oyun her yerde ama bu listede de yok :(((

Çıksın artık şu oyun PAL'e, gidip sırf bu yüzden NTSC alet aldıracaklar yoksa bana....

Bana aldirttilar
    Rockband ve MS supportuna telefon actim, ikiside Rockband'in ne zaman avrupaya cikacagini bilmiyorlar! Hele Rockband supportu agustos'dan filan bahsetmeye baslayinca, verdim siparisimi. Gecen cuma verdim, pazartesi elimdeydi
    Yalniz, Rockband'la beraber en az 10.000 MS points'ida almayi unutma
    Dunyanin sarkilari var Live marketplace'de

Bu arada mart ayi-cart ayi-curt ayi...bu yil cok isterdim su X360'a dogru duzgin oyun cikmamasini cunku daha 2007'den elimde tonlarca oyun var daha baslamadigim ama malesef bu yilda cok saglam oyunlar cikiyor

Su an tek bekledigim Rainbow Six Vegas 2, Live uzeri co-op ve versus herzamanki gibi super olur, onun haricinde Forza2, Rockband, Halo3 yeterde artar bile

• Rainbow Six Vegas 2 dışındakiler beni heyecanlandırmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

Rainbow Six Vegas 2 dışındakiler beni heyecanlandırmıyor.

Aynen katılıyorum.. Tabi haala PSP sahibi olmuş olsam God of War'da beklediklerim arasında yerini alabilirdi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

quote:

Orjinalden alıntı: saykokilla

Ya arkadaşlar Rock Band'in PAL versiyonu nerdeeeeeeeee????? 2008 Q1 olarak gözüküyor oyun her yerde ama bu listede de yok :(((

Bana aldirttilar
    Rockband ve MS supportuna telefon actim, ikiside Rockband'in ne zaman avrupaya cikacagini bilmiyorlar! Hele Rockband supportu agustos'dan filan bahsetmeye baslayinca, verdim siparisimi. Gecen cuma verdim, pazartesi elimdeydi

Bu arada mart ayi-cart ayi-curt ayi...bu yil cok isterdim su X360'a dogru duzgin oyun cikmamasini cunku daha 2007'den elimde tonlarca oyun var daha baslamadigim ama malesef bu yilda cok saglam oyunlar cikiyor

Su an tek bekledigim Rainbow Six Vegas 2, Live uzeri co-op ve versus herzamanki gibi super olur, onun haricinde Forza2, Rockband, Halo3 yeterde artar bile

Bir süre live'ı bırakmanızı öneririm
    Sonra da FORZA'yı rafa kaldırmanızı öneririm

• Yaa DESTROY ALL HUMANS çıkacak kimse sevmiyormu bu oyunu
    Birde samurai denen oyunu hiç bilmiyorum nasıl acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: wNchstR

Brother in arms Mart ayında çıkmayacak mıydı yaw?

Haziran ayına ertelendi.

Bu oyunun ertelendiğini hep sen söyledin,uğursuz
  • VİKİNG'leride çok beliyorum BEOWULF'dan iyi olacağı su götürmez bir gerçek ama benim kafamdaki "?":Acaba CONAN'dan iyi olurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Bana aldirttilar

Abi aldın mı sen cidden? Ben cidden kafayı yiycem - her 2 günde bir IGN'e bakıyorum release date almışmı diye... Resmen hastasıyım oyunun da anca youtube'dan izliyorum... Ben de önümüzdeki dönem ciddi ciddi almayı düşünebilirim NTSC eğer daha çıkartmazlarsa yani. Böyle bir oyun nasıl olur sadece NTSC'ye çıkar, hala aklım almıyor doğrusu...

Arada senin dediğin o ek şarkılara gidip bakıyorum Marketplace'de, iç geçiriyorum falan sürekli... İnsaf yani bu kadar zor mu bunun PAL'ini çıkarmak? Neden region free değil anlayabilmiş de değilim zaten...

• Saykokilla,
    Aldim, USA X360'la beraber

Resimdeki benim oglum, Rockband'la baba-ogul Rocklasiyoruz beraber

Mart ayı oyun ayı

Mart ayı oyun ayı

Eger aranizda muzik oyunlarini seveniniz varsa ve Rockband'a karar veremediyseniz daha, hic dusunmeyin! Rockband yilin en iyi ilk 3 oyunu arasina girer

• Kangal'ida görmüs olduk bu sayede.Kendisi cok fena halo3 oynar

Mart ayinda benim alacagim 2 oyun var.R6 vegas2 ve condemned2.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mahs3R

Kangal'ida görmüs olduk bu sayede.Kendisi cok fena halo3 oynar

Mart ayinda benim alacagim 2 oyun var.R6 vegas2 ve condemned2.

Hehehe sorma ya iyi oynuyo Halo 3 gıcık etmişti beni hele arkadaşı varya bir tane yabancı onu hiç sorma
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Hehehe sorma ya iyi oynuyo Halo 3 gıcık etmişti beni hele arkadaşı varya bir tane yabancı onu hiç sorma

Evet ya o arkadasi neydi öyle.Oyundan sogudum biran
  • O geceden sonra ikisinede Halo 3 yasagi koydum
  • Ben rahat yenerim onu....Benim gibi üç kişi olsa,yenemeyiz maaşallah
  • Martta çıkacak oyunların aralarından mutlaka beklentılerımızı karşılayacak oyunlar çıkacak ama sonraki ay nisan ayının ve bence bu senenın şampiyonu kesınlıkle Gta4 olacak
  • Nisan ayında bir iki tane oyun var ama iyi oyunlar var.
    O yüzden MART ayında hepsine abanıp stoklamak lazım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.