Şimdi Ara

Mart 2015: Yeni Bir İlişkim Var! (Güncel: Yıldönümü Hediyesi) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
617
Cevap
9
Favori
18.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: decvarım

Bugun bi kafede gordum, beni gordu ve gulumseyerek el salladi. Tebessum dahi etmeden gectim gittim

o kızı isviçreli bilim adamlarına götürün numunelik tavırları var hocam açıkçası aranızdaki ilişkiye biz yabancıyız hocam

Orijinalden alıntı: The@Thing

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

bence de esas konu onu hayatımın merkezine koymam, fazla üstüne düşmem

İşte kızlar bunu sorun ederler.

Sokağa çık ve insanlara bak. Çoğu kafasını öne eğen, özgüveni olmayan, yürüyüşünden tut giyimine kadar özgüvensizliğini belli eden insanlar. Eğer sen bir kız olsan bu adamlarla beraber olmak ister miydin? Ben istemezdim.

Kızların beğendiği erkek tipleri genelde kendilerine o kadar güveniyorlar ki kız arkadaşlarını aşağılamaktan bile geri kalmıyorlar. Tabi ki bu noktaya kadar getirmene gerek yok. Sana verilen değer kadar değer ver. Hatta biraz daha azını ver.

Bunu yapabilmen için önce aşık olmadığın kızlar üzerinde denemen lazım. Aşık olmak kendini gerçekleştirmeni engelliyor. Bir süre sonra göreceksin ki tecrübe kazandıkça herkes üzerinde uygulayabileceksin.

Bak dostum hayatı herkes sokakta başı dük yürüyerek geçirmiyor kimse süperstar'da değil yürüyüş giyim gibi konularda kimsede öz güven olması da gerekmiyor özgüven de kişinin parası ile orantılı oluyor. Yaptığın analizlerle sokaktaki kişilerin özgüvenini anlayamazsın...

Aşk olayı da tamamen hikaye ortak noktan varsa ve kanın ısındıysa o iş olur.. Ama insanlar buna aşk diyorlar işte...

Konu Sahibi arkadaşa: Dostum değersiz ise gözünde unut gitsin arayı açalım senle dersin. Çocuk değilsiniz sonuçta ara vermek nedir ?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

''ayrılmak istiyo ve bunu sacma bahanlerle öne sürüyo'' boyle bi şey olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. verdiğimiz sözleri inkar edemez, cidden onlar yalan ise bu sefer hakikaten çok sarsılırım

Peri masalinda yasiyor olmalisin

Bugun bi kafede gordum, beni gordu ve gulumseyerek el salladi. Tebessum dahi etmeden gectim gittim

Olaya tek pencereden bakmayın olabilecek diğer ihtimalleri de göz önünde bulundurun. Ailevi - kişisel problemleri olabilir bunu size yansıtmamak için ara vermek istiyor olabilir. İlişki ona göre sıkıcı bir hal almaya başladığı için bir süre ara verip tekrar o heyecanı yaşamak istiyor olabilir. Bana göre en doğrusu akışına bırakmandır. Zaten yukarıda belirttiğim sebeplerden biri ise yeniden başlamak için ilk hamleyi o yapacaktır. İlla ona karşı kendinizi şartlayıp olumsuz davranışlarda bulunmayın yokluğunda neler yapıyor olacaksanız onları yapın. Eğer ki tekrar başlamazsanız bu aradan faydalanıp soğuma & yeni ilişkiye başlama evreleri daha hızlı olur.

Orijinalden alıntı: Unlimitêd

quote:

Olaya tek pencereden bakmayın olabilecek diğer ihtimalleri de göz önünde bulundurun. Ailevi - kişisel problemleri olabilir bunu size yansıtmamak için ara vermek istiyor olabilir. İlişki ona göre sıkıcı bir hal almaya başladığı için bir süre ara verip tekrar o heyecanı yaşamak istiyor olabilir. Bana göre en doğrusu akışına bırakmandır. Zaten yukarıda belirttiğim sebeplerden biri ise yeniden başlamak için ilk hamleyi o yapacaktır. İlla ona karşı kendinizi şartlayıp olumsuz davranışlarda bulunmayın yokluğunda neler yapıyor olacaksanız onları yapın. Eğer ki tekrar başlamazsanız bu aradan faydalanıp soğuma & yeni ilişkiye başlama evreleri daha hızlı olur.

Alıntıları Göster
    1 aylık ilişkinin arası yarım saat falan olur heralde verin gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Zealotry

1 aylık ilişkinin arası yarım saat falan olur heralde verin gitsin

konu sahibine: yaşlar kaç hocam

1 aylık ilişkim var. ufak tefek tartışmalar olsa da bu zamana kadar cok güzel geldik. birbirimizi çok seviyoruz gercekten. ama bugun kız arkadasım ara vermek istediğini soyledi. sebep ise güya ben onun arkadaşlarının yanındayken sıkılıyomuşum, kendimi iyi hissetmiyomuşum, sürekli sadece baş başa kalmak istiyomuşum. diyelim ki bunlar doğru, değer mi ara vermeye? bi süre konuştuk ve en son cümle olarak yine ara vermek istediğini soyledi. ben de hadi gidelim o zaman dedim o gitti, ben gittim. görüşürüz dedi bi şey demedim, demek istemedim.

Senden sıkılmış olabilir.Bu ara sürecinde senden daha yakışıklısını daha iyisini falan arayacaktır.Eğer bulamazsa geri sana döner.
    Pmden bi ss atsana merak ettim seni

KE$HA FAN CLUB
  • Nefret ederim bu tavırlardan ara verelim ne la ayrılmak istiyosan direk söyleyeceksin.Sorarlarsa sevgilim var ama ara verdikmi diyecekmiş Bunları hep o saçma sapan dizilerden sağdan soldan öğreniyolar.Sanki futbol oynuyolar devre arası falan seviyosa yanından ayrılmak istemez ara verelim görüşmeyelim diyorsa heleki 1 aylık bi ilişkide bunu diyosa yarın evlenince ara verelim ben biraz babamın evine gidiyorum der

• ikimiz de 19

1 aylık ilişkim var. ufak tefek tartışmalar olsa da bu zamana kadar cok güzel geldik. birbirimizi çok seviyoruz gercekten. ama bugun kız arkadasım ara vermek istediğini soyledi. sebep ise güya ben onun arkadaşlarının yanındayken sıkılıyomuşum, kendimi iyi hissetmiyomuşum, sürekli sadece baş başa kalmak istiyomuşum. diyelim ki bunlar doğru, değer mi ara vermeye? bi süre konuştuk ve en son cümle olarak yine ara vermek istediğini soyledi. ben de hadi gidelim o zaman dedim o gitti, ben gittim. görüşürüz dedi bi şey demedim, demek istemedim.

Hee futbol maçıydı bu ara verdiniz

Biz erkekler çok safız kızlar bizi oynatıyor yazık lan bize.

Bunu diyen kızdan hayır gelmez başkalarıyla çıkar o şimdi seni istemez yan cebe koyar

• quote:

Orijinalden alıntı: bysparks

quote:

oyle kestirıp atmak mumkun degil. ustelık sevgısinden bı şüphem yok

hangi seven kız ara verelim der ? ha yine de sevgisinden şüphen yoksa sorun da yok demektir

bence tek etmen fazla ustune dusmem ve onu sıkmam. sevgisi ve soyledıkleri yalan olamaz.

• quote:

bilemiyorum. o bi şey diyene kadar beklemeyi düşünüyorum, ha elbette ki şu an çok üzgünüm, kırgınım. onun da çok çok mutlu olduğunu sanmıyorum ki eger öyleyse zaten ebediyen susar

30 yaşındayım 5 yıllık sevigimden ayrıldım.onunla biribirimize verdiğimiz sözleri bir duysaydın şaşardın.birden aniden gitti herşeyi yalan edip....kızlara güvenme aldanırsın gerçi yaşın daha genç sanırım kendini de kandırma derim.bir zamanlar benim sevgim için ölenler sensiz yaşayamam nefes alamam diyenler şimdi nerede yok....sana ayrıl demiyorum bağlanma sakın.....

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

quote:

bilemiyorum. o bi şey diyene kadar beklemeyi düşünüyorum, ha elbette ki şu an çok üzgünüm, kırgınım. onun da çok çok mutlu olduğunu sanmıyorum ki eger öyleyse zaten ebediyen susar

30 yaşındayım 5 yıllık sevigimden ayrıldım.onunla biribirimize verdiğimiz sözleri bir duysaydın şaşardın.birden aniden gitti herşeyi yalan edip....kızlara güvenme aldanırsın gerçi yaşın daha genç sanırım kendini de kandırma derim.bir zamanlar benim sevgim için ölenler sensiz yaşayamam nefes alamam diyenler şimdi nerede yok....sana ayrıl demiyorum bağlanma sakın.....

"umarim ben de ayni seyleri yasamam" demekten baska bi sey bulamiyorum hocam

• decvarım kullanıcısına yanıt
    valla ben 2 yıl kendime gelemedim 5 yılımı çalıp gitti haram ettim o yıllarımı ona alacağım olsun.bir daha hiç bir kız ne seni seviyorum derim nede değer veririm.kızları şu saatten sonra bir araç olarak görüyorum.kızlar şeytan olurlar arkandan oyun çevirir haberin olmaz.sana ara verelim demiş ya belki bir başkasına şans vermiş bile olabilir...kızları çözemezsin bir arkadaşın dediği gibi... dün sensiz nefes alamıyorum diyenler bugün başkalarının altında nefes nefese kalıyorlardır....bu söz gerçekten çok doğruymuş söyleyenin ağzına sağlık...

Üzülme der Mevlana... ''İstedigin birsey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da olmamasi gerektiği için olmuyordur''...

"Kismet ederse Mevlâ; el getirir, yel getirir, sel getirir.. Kismet etmezse Mevlâ; el götürür, yel götürür, sel götürür.."
    (Hz. Mevlana)

• quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

valla ben 2 yıl kendime gelemedim 5 yılımı çalıp gitti haram ettim o yıllarımı ona alacağım olsun.bir daha hiç bir kız ne seni seviyorum derim nede değer veririm.kızları şu saatten sonra bir araç olarak görüyorum.kızlar şeytan olurlar arkandan oyun çevirir haberin olmaz.sana ara verelim demiş ya belki bir başkasına şans vermiş bile olabilir...kızları çözemezsin bir arkadaşın dediği gibi... dün sensiz nefes alamıyorum diyenler bugün başkalarının altında nefes nefese kalıyorlardır....bu söz gerçekten çok doğruymuş söyleyenin ağzına sağlık...

hocam tecrubelisin o yuzden boyle net ve sert konusuyosun ama bi turlu dediklerine katilamiyorum ya da katilmak istemiyorum. baska biri uzerine konussak belki farkli tepki veririm ama bu kız farkli, en azindan bana gore. onceki iliskime benzemiyor kesinlikle. hele o bir başkasına şans verme ıhtımalını hıc dusunmuyorum, olamaz, olmamali boyle bi sey

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.