1.6 lt 102 HP'lik Passat'lar kalkınca artık lider olamaz diyenler vardı sanki
Size aynen katılıyorum. Bu durumu acaba nasıl açıklarız? Samimi olarak öğrenmek istiyorum.
Saygılar.
şaşırdığım hadise,audi A6 nın bu ay rakiplerinden çok satması oldu.genelde 3.sırada olurdu.
Ne dert ettiniz şu satış rakamlarını yahu...
Alan alsın, o 1000 tane satsın bu 10.000 tane satsın. Suç oranı neden her geçen gün artıyor diye sorsalar bu kadar kafa yormazsınız yemin ediyorum. Nerede boş iş, oradasınız.
bizim opel iyi satıyor gercekten..sasırdım dogrusu..
quote:
Orijinalden alıntı: Aydoğan*
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
1.6 lt 102 HP'lik Passat'lar kalkınca artık lider olamaz diyenler vardı sanki
Size aynen katılıyorum. Bu durumu acaba nasıl açıklarız? Samimi olarak öğrenmek istiyorum.
Saygılar.
Şaşacak bir şey yok.O zaman da ifade ettiğim gibi B6 kasada 2005-2010 modellerin çok çok az bir kısmında 102 HP'lik motor satıldı.Ben 1-2 tane görmüşümdür en fazla.2008'e kadar benzinlilerin hepsi FSI idi.Satışların yarısı da 2.0 TDI idi.Sonra dizele eğilim biraz daha arttı gördüğüm kadarıyla.Benzinlilerin çok büyük bir kısmı TSI oldu.2008 yılında da bir miktar FSI satıldı.2009'dan sonra FSI kalktı zaten.Yani hemen hemen kimse 102 HP'lik motoru almıyordu.
Ondan sonra Doğuş Oto 42 bin TL civarına 102 HP'li Trendline'ları getirmeye başladı.Adı Trendline;ama hemen hemen Comfortline seviyesindeydi.C segmenti araç alacakların bir kısmı fiyatından dolayı Passat'a kaldı.Yani Passat,C segmentinden müşteri çaldı.Onlar olmasa bile zaten geri kalan müşteri kitlesiyle Passat'ın birinci olması kaçınılmazdı.
Tahmin etmesi hiç zor değildi bu durumu.O ki B6 kasanın son günlerinde bile rakipler geçemedi,yeni bir modeli geçmesi imkansızdır şu anda.
Bu arada biri bana almanya satış rakamlarını bulabilirmi?
Ben buldum, ama 5 ay oncesinin :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme