Şimdi Ara

Marşpiyel Ufak Hasar - Ne Yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam herkese. Geçen hafta Clio 5'imde, nereden oluştuğunu bilmiyorum ama liftten inerken olmuş olabilir belki, sol marşpiyel altında yaklaşık 10 cm uzunluğunda bir göçük olduğunu fark ettim. O kısım hafif sürtüldüğü için o kısımlara rötuş yaptım pas için önlem olarak.

Biraz kıl bir kullanıcıyım, böyle şeylere takılmamayı yavaş yavaş öğreniyorum artık. Marşpiyel Ufak Hasar - Ne Yapmalı?  Malum marşpiyel olduğu için PDR de zor, hatta hem PDR hem normal onarım yapan bilinen bir ustaya gösterdim. Hiç dokunmayalım orijinal kalsın dedi. İlanlarda falan da normalde dikkat etmezdim, çoğu araçta görüyorum. Bu bir değer kaybına neden olur mu? Boyalı onarıma değecek bir şey midir? Yoksa rötuş yeter mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Novak Djokovic kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun orjinal olsun isterseniz pütür ve boya atılması gerekir onu sizin istediğiniz gibi ancak fabrikada yaparlar o yüzden binin gitsin nazarlık olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gözünüze çok çarpıyorsa marşpiyel eki alın görüntüyü kapatır.

• Marşpiyelin altına doğru olduğu için pek gözüme çarpmıyor aslında. Anladığım kadarıyla değer düşürücü bir yanı yok. Sonuçta bunun için boya değdirmek risk olabilir, araçta boya yok çünkü. Pas için bir sorun da olmadıktan sonra rötuş ile, nazarlık olarak kalması iyi gibi. Sağ olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novak Djokovic -- 24 Nisan 2025; 8:37:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clio 4 sw kasa aracım vardı. Sitenin çıkışı yokuş yukarı olduğu için araç biraz doluysa altı sürterdi. Bu sebeple marşpiyelin her iki tarafında da göçük vardı. Aracı satarken alıcıya böyle böyle diye söylemiştim. Hiç problem etmedi adam. Marşpiyel göze en son gelen şeylerden bence. Siz de takılmayın derim.

• Ben hasarı göremedim.
    Şundan değer düşse ne olur allah aşkına.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.