Şimdi Ara

marshmallow yiyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mangal sezonu geldi, mangalda yapsak nasıl olur? bunun bir beyazları var birde renklileri var. bunların farkı ne?

marshmallow nedir bilmeyenler için:

• ulan yıllardır fimlerde çizgi filmlerde dizilerde görüyorum ve acayip merak ediyorum. nasıl bişey bu ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok şekerli, çok sağlıksız
  • evet soruları alayim eskden beri yerim

• Motoru bozdurmustur hep bana
  • bimde satılıyor

• Eskiden bimden çok alırdım,tadı harika.Fiyatı da çok uygun,ama mangalda falan yapmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tarif :

Marshmallow'u ateşin üstünde ısıtacaksın hafif kahverengi olana kadar. Sonra bir adet petibör üstüne bir parça çikolata koyup ateşin yakınına bırakacaksın çikolata eriyene kadar. Ondan sonra ise Marshmallow'u başka bir petibör'ün üstüne koyup sandviç yapacaksın. Ben çikolata olarak hershey's kullanıyorum ama trde yoktur herhalde. Bunun adı "Smore"

• quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

ulan yıllardır fimlerde çizgi filmlerde dizilerde görüyorum ve acayip merak ediyorum. nasıl bişey bu ya?

Aşırı şekerli yumuşacık bişey ya.Çok yerdim eskiden şimdi 7 senedir yemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 25 Haziran 2013; 0:26:58 >
  • Ben yaptığımda, dışı hafif yanmış,içi erimişti O günden beri yemiyorum.

• Igrenc bir sey ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

ulan yıllardır fimlerde çizgi filmlerde dizilerde görüyorum ve acayip merak ediyorum. nasıl bişey bu ya?

şeker bana tamamen yasak, sevmem zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

şeker bana tamamen yasak, sevmem zaten.

Neden yasak hocam?

• ben sadece halley'in içinde olduğunda seviyorum Diğer hiçbir türlü sevmiyorum hoşuma gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Tarif :

Marshmallow'u ateşin üstünde ısıtacaksın hafif kahverengi olana kadar. Sonra bir adet petibör üstüne bir parça çikolata koyup ateşin yakınına bırakacaksın çikolata eriyene kadar. Ondan sonra ise Marshmallow'u başka bir petibör'ün üstüne koyup sandviç yapacaksın. Ben çikolata olarak hershey's kullanıyorum ama trde yoktur herhalde. Bunun adı "Smore"

Allah ta seni bildiği gibi yapsın diyetteyim ve yemin ediyorum gözümün önünde canlandığı için ağzım sulandı burada aynısını yapmak istiyorummmm nutella kullanacağım hershey's yerine(mecburen) Ama çok sağlıksız bu marshmallow ya + çooooook kilo aldıran bir şey birde senin anlattığın gibi yaptın mı abovv artık bütün gün koş ancak 1 tanesinin kalorisini yakarsın

Zayıflayayım ödül olarak 1 tane bu dediğini yapacağım

• yedim bir b.ka benzemiyor birde ateşte denemek lazım dedim ama boşver zaman kaybı demiştim öyle yapıp yiyen yok mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oldu O zaman

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Tarif :

Allah ta seni bildiği gibi yapsın diyetteyim ve yemin ediyorum gözümün önünde canlandığı için ağzım sulandı burada aynısını yapmak istiyorummmm nutella kullanacağım hershey's yerine(mecburen) Ama çok sağlıksız bu marshmallow ya + çooooook kilo aldıran bir şey birde senin anlattığın gibi yaptın mı abovv artık bütün gün koş ancak 1 tanesinin kalorisini yakarsın

Zayıflayayım ödül olarak 1 tane bu dediğini yapacağım

Fazla yiyemezsin zaten çok ağır oluyor. Bu arada nutella yerine normal sütlü çikolata kullan milka falan.

• hiç mangalda denemedim ama sade olarak yedim 1-2 taneden fazlası ağır geliyor
  • Büyük bir paket almıştım tadı çok kötüydü çöpe gitti
  • Sıcak çikolatanın içine katmak için alıyodum kışın ama bu havada çekilmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.