Şimdi Ara

Marshall Major III On-Ear Bluetooth Spotify Deneyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklığım bugün geldi. PC'de, PS'da, iphone 11'de kaliteli ses alacak şarjı uzun süre gidebilecek kablosuz bir kulaklık arıyordum. Detaylara gelirsek 2 farklı ortamda kullandığım 3 kulaklıkla karşılaştırdım:

Test ettiğim parça Hypocrisy-Fearless (çok yüksek kalite, ekolayzır kapalı)

1- Iphone 11

Kutudan gelen o slikonsuz kablolu dandik kulaklıkla kıyas bile edilemez. Standart kulaklığın ses güçlü ama inanılmaz boğuk. Detaylarla uğraşmadan geçiyorum o kadar kötü iphone'un kulaklığı

2 - LG V30+ (Hi-Fi Quad DAC)

İlk önce emektar Urbanears Plattan kablolu kulaküstü ile denedim. Urbanears da gayet iyi bir kulaklık ancak Major III kadar iyi sahne veremiyor. Müzik deneyimi için asıl karşılaştırmayı Sennheiser Momentum In-Ear kablolu ile yapmak lazım çünkü müzik için tercih ettiğim ana kulaklık bu:

• Öncelikle ses yüksekliği çok daha güçlü Momentuma göre. Basslar o kadar başarılı değil ama vokal, elektro gitarlar, drumm beat ve blastlar aynı derecede mükemmel.

• Maalesef ziller pek başarılı değil. Parçanın 2. dakikasındaki yoğun zillerle birlikte ses feci dağıldı. Farklı ekolayzır ayarları da denedim ama çok bişey fark etmedi toparlayamıyor. Acaba Hi-Fi'ın mı farkı dedim ama kablolu Urbanearsda da Hi-Fi DAC aktifdi ve o da toparlayamıyor. Belki kulaküstü

olduğu için böyle tam emin değilim ondan

• Ses kristalliği momentumda daha başarılı ancak onda Hi-Fi'ın etkisi var mutlaka

Özetle oldukça iyi bir kulaklık. Heavy Metal için Sennheiser Momentum benim için vazgeçilmez olacak ama sadece oyun ve müzik amaçlı düşünler elektro, hip-hop falan filan dinleyecekse düşünmeden alabilir

Bu arada merak edenler olur dışarıya ciddi ses veriyor bilginiz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADF35784A -- 9 Kasım 2020; 22:48:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEATS STUDİO 3 WİRELESS
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.