Şimdi Ara

Marsda Charımı Satıyorum 72 level Wizard! Yada Takas!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar marsdaki karakterimin birini satıcam full tit set var taşları fln basılı

Magic rank Grandmaster 17/142

Sword Journamel

Ss fln koyabilirim talip varsa

ve bu arada marsdaki bu karakteri verip Jupiterde Karakter verebilicek varsa direk takas yaparım leveli önemli değil ama rankları en az master olmasını istiyorum!

tabi ipi sapi belli bi karakter :D

• mercurde ezik bi charim var istersen takas yapabiliriz kardes 57 lw expert veyada a.expertti

baska charlarda mevcud bende sifrelerini bulabilirsem yani talibim SS isterim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi call of -- 29 Mart 2008; 16:18:19 >
  • KARDEŞ jupiterde lasım varsa msn verim hemen
  • olsa
  • Benim 39 Expert balderim var ama istiyeceğini sanmıyorum 72 lvle 39 lvl takas yapmayı
  • Para item fln varsa veririm emin ol draw_mu@hotmail.com al msn ekle

bende marsda 10 15 adet karakter var 153 level blader 147 level wizard 159 level wa 160 FA

daha dolu aklıma gelmiyen hepside full itemli bunları ben kastım nasımı kastım 4 5 pc sayesinde :D

msn verdim ekle karakterini göster. bende sana ss çekip gösteririm
  • Beyler Jupiterde Leveli Önemli Değil En Az Rankı master Olan Karakter İstiyorum.

Fiyatına Gelince 30 ytl e veriyorum bi pre bide 10 ytl cep harşlığı :D

İçinde Osm set var bi kaç parça hepsi soketli itemdir 5.417k parası var 5,417,394 Magic Grandmaster! Sword Journamel

Full Tit set Soketli ve Soketleri dolu :D +3 +4 fln öle bişi aqua orblar var full bluestin set takısı yüzükleri orbları dağil kolaylıkla kasabilmek için herşey mevcuttur. set +3 +4 +5 diye gidiyo Sp setinden bahsediyorum

Discler fln var Craft kasmak istiyen birazcık daha kasıp hemen adep set yapmaya başlayabilir çünkü itemler bol bol Bankada 3. slot açık 2. slot için class 11 istiyo benim 10 mu ne.

30 Ytl Yada Jupiterde Karakterle Takas Ederim!.

Yada Jupiterde 100m Paraya Verebilirim!.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 1 Nisan 2008; 10:12:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Karakter Satılmıştır!.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.