Şimdi Ara

Mars Olmasada Atmosfer Dışına Çıkmak İstiyorum :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze iyi gunler.. Kendime yeni bilgisayar toplamayı düşündüm ve ihtiyaclarım dorultusunda biraz araştırma yaptım 5 bin tl butce ayırmama gerekiyo... bilgisayarı kulanım amacım oyun müzik ve 1080p videoları dvd formatına çeviriyorum Aşşağıda almayı düşündüğüm sitemi yazdım. sizlerde önerilerinizi yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

ASUS
    23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

KINGSTON
    120GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB)

GIGABYTE
    GA-Z87X-UD4H Intel Z87 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 USB 3.0 HDMI&DVI Anakart

LOGITECH
    G500 GAMING LAZER MOUSE

PLANTRONICS
    PLANTRONICS GAMECOM 380 OYUN KULAKLIĞI

CREATIVE
    SB RECON 3D PCI-E SES KARTI

COOLER MASTER
    SEIDON 240M SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ

INTEL
    Core i7 4770K Soket 1150 3.5GHz 8MB Cache 22nm İşlemci

GSKILL
    16GB (4x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

CORSAIR
    VENGEANCE SERİSİ™ C70 GAMING MIDT ATX ASKER YEŞİLİ KASA

CORSAIR
    GAMING SERİSİ 80PLUS 800W GÜÇ KAYNAĞI

TOPLAM 3.485,34 TL

EKRAN KARTIDA GTX 770 VEYA 780 düşünüyorum... işlemciyede stabil çaliştıra bildiğim yere kadar hız aşıtma yapicam. Kışa doğruda aynı monitorden 2 adet ve 1 adet daha ekran kartı alıp tam bir oyun bilgisayarı yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi youngufuk -- 15 Haziran 2013; 15:30:52 >

• Sıvı soğutmayı seidon 240m yap eisbergin hem pompası sesli hemde biraz extreme kaçar, z11 plus içi çok dar bir kasa birde sıvı soğutma koymuşsun
    Corsair C70,CM HAF 922XM öneririm.Klavye mouse olarak klavye çok fark yaratmaz ama mouse ta ucuza kaçma böyle bir sistemde mouse en az G500 olsun
  • Ekipmanları steelseries almanı tavsiye ederim. Klavye, kulaklık, mouse vb.
  • güncelledim
  • Gtx780 al ekstradanda özel soğutma al ona o.c dibine vur titanı ez geç.Sistem 10 numara ud4h'a gerek yok ud3h ile aynı özelliklerde söyliyim farklarına baktım sadece renk farkı var fark istiyorsan ud5h al ses kartı alma ondaki ses kartı müthiş söyliyim.
  • yorumlar için teşekkürler. gtx 780 stoklara geldiği gibi siparişi vericem.. gerekli testleri ve fotorafları bu konu üzerinden sizlerle paylaşırım.
  • youngufuk Y kullanıcısına yanıt
    Eğer sistemi alacaksanız testlerinizi merakla bekliyorum :D Şimdiden hayırlı olsun :-)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazik gunah... hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.