sen buseneki şampiyonlugunuzu sindirebiliyosan bunu sorma bile
voov.Tamam bu seneki şampiyon Çarşı biz vazgeçtik kupayı çarşıya verin...
Edip akbayram söylüyo o şarkıyı alıp,üstüne söz yazıyosunuz çarşının bestesi..
George yada Jack söylüyo onu alıp üstüne söz yazdığında...ihraç....
Bilmem kaç ay Fb lilerle bizim bizim diye tartıştığınız DALE yi Çarşıdan Mahmut mu yazdı ?
çarşı ismi Beşiktaşın önüne geçmiş. Beşiktaş çarşıdan öncede vardı sonrada olacak. bu çarşı mevzuları artık iyice canımı sıktı. beste güfte yapacaklarına adam olup takımlarına sahip çıksınlar önce. hepsi satın alınmış.
Biri beste mi istedi ?
Bu aşk bitmez bu Hasret bitmez İsteyene gider Hiç farketmez Bu alemde çArşı herkese karşı Allah Affeder Çarşı affetmez .
Ayrıca Ekinler var onu yazarsam ayıp kaçar biliyorsundur zaten
quote:
Orjinalden alıntı: zibidi_romeo
seninle ağladık seninle güldük biz sevdanın uğruna canlar verdik biz siyahın zindan olsun, beyazın aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK !
ispanyolcasını bulamadık kendimiz yapalım dedik
nikah masasınaaaaa oturdun işteeee.....
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_eagle
çarşı ismi Beşiktaşın önüne geçmiş. Beşiktaş çarşıdan öncede vardı sonrada olacak. bu çarşı mevzuları artık iyice canımı sıktı. beste güfte yapacaklarına adam olup takımlarına sahip çıksınlar önce. hepsi satın alınmış.
Dostum biraz ağır kaçmış lafın...
boşuna tartışıyorsunuz,bikooz dışardan almaya ithal denir...
quote:
Orjinalden alıntı: fm2008bjk
sen buseneki şampiyonlugunuzu sindirebiliyosan bunu sorma bile
Sen FM oynamaya devam et. bizim şampiyonlukla,beleşe gelen 2 şampiyonluğu karşılaştıramıyorsan,matematik dersindeki denklemler konusunda uyumuşsun sanırsam..
haketten yaw :D bu arada topic nasıl siliniyor sileyim şunu ya hata ettim açmakla
''ithal etmeyen'' olacaktı.
Çarşı gitsin Demirörene beste yapsın.
Çarşı da Panathinakos'tan beste almıştı... Ama gereken izinler alınmıştı...
liverpool maçındaki şovuda kendniz mi bulmuştunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: ribas
Evet orjindir..
marş ihraç etmek ne demek??? senin açtığın topicle bağlantısı ne??ben dilbilimciyim çözemedim aydınlatasana milleti. Açtığa topice başlık yazmaktan vermek istediği mesajı kelimelere dökmekten acizsin burda ahkam kesiyorsun ilginç bir durum durumu bir smileyle ifade edeyim::
quote:
Orjinalden alıntı: kartalizma_26
quote:
Orjinalden alıntı: eagle_eagle
Dostum biraz ağır kaçmış lafın...
ben ne dediğimi biliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: REM1903
quote:
Orjinalden alıntı: ribas
Evet orjindir..
yavaş bulun.
Yanlış görmediysem Fenerbahçe Marşını tribün tezahüratlarıyla aynı kefeye koyan bir konu?
Hani aralarında fark yok mudur sizce?
Bu arada Beşiktaş'ın marşı var mıdır? Tezahürat değil marş. Yaşa Fenerbahçe kadar meşhur bir marş?
tamam çarşının varmış marşı ama Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak soruyorum ben taraftar grubu olarak değil.
Yaşa fenerbahce de . 100.yıl marşı da çalıntı olduğu ortada
Beşiktaşımızın stadta çalan orjinal marşları var inönüye gelmeyen bilmez, Beşiktaş taraftarının yaptığı güncel parçaların üzerine yazılan sözler daima ön planda olduğundan medyada bunları görüyorsunuz.
fenerbahce taraftarının yerine bunu kulüp ünlü şarkıcılara yaptırıyor onlarda çalıntı cıkıyor
1 mayıs parçasında küçük oynamalar yapıp kıracın 100. yıl marşı yapması gibi
örnek
Siyah beyaz renklerinle Kara Kartal'sin Sporumda en yüce, en yüce bassin Sen yüksel baskasi senden ders alsin
Sampiyon sampiyon sampiyon ol BESiKTAS En büyük en büyük sensin BESiKTAS
Seyircinle tarihinle sen ne büyüksün Sporda efendilikte yok senden üstün Karsina çikanlar sansina küssün
Sampiyon sampiyon sampiyon ol BESiKTAS En büyük en büyük sensin BESiKTAS
Yüzyillarca sönmeyecek bir mesalesin Anli sanli tarihinle bir efsanesin Taraftarin seyircinle sanli mazinle Sen büyüksün BESiKTAS sen en büyüksün